aea Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Am cumparat un dvdrw Asus si nu scrie , cand vreau sa scriu un dvd le inchide apare 0 spatiu pe el , in rest e normal citeste , scrie cd si citeste dvd .Gresesc eu ceva sau e defect , folosesc cdburnerxp altul nu stiu . Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Incearca si cu Nero si cu alt brand/lot de discuri Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Am cumparat un dvdrw Asus si nu scrie , cand vreau sa scriu un dvd le inchide apare 0 spatiu pe el , in rest e normal citeste , scrie cd si citeste dvd .Gresesc eu ceva sau e defect , folosesc cdburnerxp altul nu stiu .Sursa PC e suficient de puternica? Asus este destul de nazuros la alimentare. Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Softul pe care il folosesti, e sigur bun, eu il folosesc fara probleme, dar poti incerca si altul. Link spre comentariu
aea Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 dvd sunt estelle si am stricat 2 , dar ce nero sa descarc am incercat 9 dar dupa 20 min era descarcat 10% si l-am oprit ? Link spre comentariu
aea Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 merge am pus neroexpress de la nerobla kitup ce sa descarcat mai repede a recunoscut dvd ... merci ghimpe . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum