mecaboy Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Buna seara.Am postat in aceasta sectiune in speranta ca cei cu experienta mai mare in lampi imi vor raspunde mai repede.Eu fac parte din generatia tranzistoare si smd-uri ;)) asa ca nu am prea multe informatii despre montajele facute cu lampi.Cunosc cateceva dar...vag.Stiu ca cel mai important lucru este alimentarea care de altfel ingreuneaza realizarea montajelor cu lampi.Acuma revenind la problema mea...as vrea sa realizez un amplificator quad si ma gandeam ca cea mai buna solutie pentru preamplificare ar fi un montaj cu lampi.As vrea sa va rog daca doriti sa imi prezentati cateva scheme cu preamplificatoare cu lampi si sa imi dati mai multe detalii despre transformatoarele folosite.Pana acum nu am bobinat nici un transformator si nici nu am tolere dar...nu as da inapoi daca ar trebui sa construiesc unul,atata timp cat gasesc materialele.Ce parere aveti?Merita sa realizez un astfel de montaj?Va multumesc Link spre comentariu
Kosmin Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Topicul e inchis! Nici macar nu ai avut curioziteatea sa vezi unde se vorbeste de preamplificatoare.Daca vrei citeste cateva topicuri de la audio(unde se vorbeste si de preamplificatoare/corectoare cu tuburi) si apoi posteaza dar de data asta unde trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate