Mircea Bartic Postat Mai 12, 2005 Partajează Postat Mai 12, 2005 asta am spus si eu mai sus, dar se pare ca nu vor sa creada :?treaba lor... :wink: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 12, 2005 Partajează Postat Mai 12, 2005 Deci concluzia finala este ca nu conteaza forma incintei ci volumul ei.... dar cum spunea Nexus - din punct de vedere al undelor stationare este mai bun tunu....si implicit cutiile cu cat mai putine colturi .... Am vazut in magazine subwooferi in forma de ou - era dintr-un fel de plexic transparent (cred :? , sticla nu putea fi ca dupa cum bine stim - este casanta :idea: ), cu difuzorul in interior orientat cu fata in jos unde era si bass reflexu` Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 spre exemplu la boxe de 150w rms diametru de 30cm membrana in carcase cu dim. 60X28x36 cm chit ca nu sunt calc bine cum ar fi mai bine sa le proiectez , incinta deschisa cu 2 tub de 10 cm si 4 cm diam. sau incinte inchise?????? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 spre exemplu la boxe de 150w rms diametru de 30cm membrana in carcase cu dim. 60X28x36 cm chit ca nu sunt calc bine cum ar fi mai bine sa le proiectez , incinta deschisa cu 2 tub de 10 cm si 4 cm diam. sau incinte inchise??????....datele date de tine seamana cu cele ale boxelor alea romanesti, nici nu mai stiu care e firma (ElectroMures sau Electronica) de 80 VA cu dif de bass de 30 cm cauciucat, medii de 10 cm + TW + o bomba de filtru toate puse intr-o cutie inchisa :wink: http://img237.echo.cx/my.php?image=oboxa8si.png -cam asa arata ... scuzati proasta calitate a pozei dar e facuta cu un telefon cu camera :( Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 te referi la Melomane?bass-ul acelor boxe te unge la suflet :mrgreen: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 alea nu prea arata a melomane..ai dreptate, alea intradevar suna bine...pacat numai ca nu le poti face sa sune si tare..si le cam lipsesc inaltele...trebuie sa corectezi puternic din eq Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 te referi la Melomane?bass-ul acelor boxe te unge la suflet :mrgreen:Nu stiu cum le zice....dar intradevar sunt bune...am o combinatie de o pereche de asa ceva la 2 mil :wink: (mok mok - scule bune pe mana prostilor - si nu stiu ce sa faca cu ele si le vand :twisted: ) Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 alea nu prea arata a melomane..ai dreptate, alea intradevar suna bine...pacat numai ca nu le poti face sa sune si tare..si le cam lipsesc inaltele...trebuie sa corectezi puternic din eq Pui niste PIEZO sau dealea de masina la 50.000 setu` - si ai inalte de nu mai poti :shock: :shock: Link spre comentariu
titro Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 Pui niste PIEZO sau dealea de masina la 50.000 setu` - si ai inalte de nu mai poti :shock: :shock:Si dupa aceea iti acoperi urechile pt ca o sa sune ca dracu Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 nu pot suporta nici un tip de tweeter sau driver piezo, am avut niste dureri de cap cumplite dupa ce am folosit asa ceva acum cativa ani :evil: PIEZO SUCKS , BIG TIME Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: am inceput de la subiectu` tub bass vs cutie bass si am ajuns sa ne laudam cu TW :lol: :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 piezo.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: adi..eu ascult muzica..nu zdranganeala.Cele de masina cu 50mii sau piezo sunt pt alungat tantarii :lol: cand bagi muzica zici ca se rupe ceva in ele... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 tu ai impresia ca ma laud cu ele?daca le vrei ti le dau cu 600 de mii perechea (sa te lauzi tu), dar sunt niste porcarii infecte :evil: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 19, 2005 Partajează Postat Mai 19, 2005 tu ai impresia ca ma laud cu ele?daca le vrei ti le dau cu 600 de mii perechea (sa te lauzi tu), dar sunt niste porcarii infecte :evil: Cand am vazut ca am mesaj nou la acest post si era dat de tine eram sigur ca zici ceva de faza cu laudatu` :oops: stai fara grija, era o gluma.....si dupa ce am trimis mesajul mi-am dat seama ca ma formulat aiurea .... sorry sorry :oops: Iti multumesc pentru oferta dar nu, am alte chestii in plan Link spre comentariu
Vizitator ge[]rge18 Postat Mai 20, 2005 Partajează Postat Mai 20, 2005 da asa este sunt carcase srie pe ele electronica romanesti. prob ca io nu vreau sa fac boxe ci subwoofere. pun un dif mare de 30 cm intr-una. dar am dubii la modelul incintei, inchisa sau deschisa????iar io am tweeterele puse sub forma de sateliti deci nu sunt in carcasa.pt ca vreau sa le pun si pe masina. in concluzie 2 subwoofere + 2 sateliti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum