csongore Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Salut am un amplificator cu TDA7294 si nu stiu de ce la teste la puterea maxima incepe sa oscileze tensiunea de alimentare e +/-35V sarcina e 4Ohm(pur rezistiv) -sunt puse filtrele de iesire(cond+rez 100n+2Ohm) -sunt puse si o bobina pararel cu o rezistenta de 7Ohm -la alimentare capacitati de decuplare (mic si mare) -capacitatea de intrare 0.33n Se poate ca nu rezista circuitul la tensiunea de +/-35V si 4Ohm la puteri mai mici e stabil? pun un filmuleti cu efectul Link spre comentariu
tranzistor Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 E proiectat ca la tensiunea asta,+-35v sa lucreze pe o sarcina de 8 ohm. Poate iti plezneste. Link spre comentariu
csongore Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Puteti sa stergeti postul! Sa rezolvat scuzati ca am deschis un post pt.asta o zi buna!(nu a simpatizat sarcina de 4Ohm la +/-35V) Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 ciudata treaba la tine... eu am 2 TDA7294 alimentate la +/- 36V care merg pe sarcini de 4 ohmi de vreo 6 luni incoace, si din cand in cand le mai folosesc si la putere mare si n-am observat vreun fenomen dinasta, si la cat au costat integratele, sigur sunt facaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum