Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programare spectra 1728

Vizitator dssoft

Postări Recomandate

Vizitator dssoft

Vreau sa programez sistemul de alarma sa ma sune pe mobil decat atunci cand are o panica si nu reusesc sa le dau de cap la coduriam facut o configurare dar ma sunt la orice problema cam din minut in minutsistem paradox spectra 1728tastatura 1686hmultumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stereomaster

3

• briobit

1

Vizitator dssoft

am reusit sa programez alarma sa-mi dea un apel cand este in efractiealta intrebare as avea , daca se poate sa activez sau sa dezactivez alarma prin telefondaca sun pe numarul fix la care am legat centrala imi intra un ton de modemstie cineva?

Link spre comentariu
Vizitator GEMINI

nu ai sa reusesti acel ton este folosit de centrala pentru a te putea conecta cu un comp printrun modem pentru remedierea problemelor sau pentru programare exista module adiacente care pot face posibil acest lucru ,in principiu e vb de actionarea unei zone care e programata ca si "keyswich"

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am si eu o alarma Paradox Spectra 1728, as vrea s-o reconfigurez si sa-i schimb codul actual, dar nu mai am manual de instalare si nici de utilizare. Ma poate ajuta cineva cu cele doua manuale?

Link spre comentariu

Am si eu o alarma Paradox Spectra 1728, as vrea s-o reconfigurez si sa-i schimb codul actual, dar nu mai am manual de instalare si nici de utilizare. Ma poate ajuta cineva cu cele doua manuale?

Ceva ajutor?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări