Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator

valy

Postări Recomandate

Din pacate pentru mine,s-a confirmat ''seriozitatea'' specimenului de om : Simion MariusStrada Rasaritului nr. 11GTel : 0721/636050Oras : PantelimonJud : Ilfovcare intra si se balbaie pe forum sub nickul ''valy''.I-am trimis un colet in toate conditiile cerute de el,inclusiv transportul platit de mine (10,55lei) pe data de 25.05.2009.Am fost nevoit sa ii suport toate PM-urile scrise in cea mai josnica limba romana (un ''mirc'')cu nenumarate greseli gramaticale),ca in cele din urma sa ii trimit coletul prin Posta Romana.Dar?REFUZ LA RIDICARE !!!M-am invoit de la serviciu sa trimit coletul,am scanat chitanta.i-am trimis-o pe forum,i-am zis numarul prezentarii postale,telefoane la Oficiile Postale de la mine si din Pantelimon,etc,etc,adica timp pierdut la greu.Nesimtitul imi zice pe PM ca nu a ajuns coletul si dupa ce am facut reclamatie scrisa la Posta,abia azi am aflat adevarul.Tinere,daca nu ai o chifla in burta,nu mai cumpara!Increderea e baza la tranzactiile pe forum si tu daca esti atat de retardat sa intelegi asta,stai in banca ta si schimba surprize cu vecinul de peste gard.Un om cu scaun la cap ar fi avut puterea sa recunoasca faptul ca s-a razganditt,sunt multe motive sa te razgandesti,ai fi platit doar transportul catre tine si inapoi (asa ar fi fost fair-play) dar nu sa ma minti.Nu ma suparam.Se mai intampla.Mi-am dat seama dupa cum scrii,ca esti un soarec scapatat la PC,dar am zis sa risc?Ai cheltuit banii de alocatie?Nu ma deranjeaza banii pierduti pe transport,departe de mine acest gand,e o suma infima pentru mine,dar urasc minciuna si ??copchiii?? cu ifose mai mult ca orice.Colac peste pupaza,azi cand am ridicat coletul,am mai platit 5,4 lei,naiba stie ce taxa.Deci aproape 20 lei sa plimb coletul in Pantelimon,la un analfabet.Repet?nu ma deranjeaza suma in sine,cat gestul.Imi cer scuze ca imi vars frustarea aici,dar la ce stare de nervi am,nu ma pot controla.Trebuie sa stie si altii ce grohaitori respira acelasi aer cu noi,si sa ii evite.Poate in topicul lui v-a vedea mai repede ce parere mi-am format despre el,dar daca nu e loc aici,rog un moderator sa imi mute postul unde e necesar.Va multumesc.Numai bine.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valy

11

• remus68

11

• lorik199

5

• BF37

3

Top autori în acest subiect

Probabil ca este doar un copil, asta judecand si dupa ceea ce scrie in posturile lui, nu esti singurul caruia i sa intamplat asta, data viitoare fi mai atent cui trimiti un colet, si uita-te si printre posturile lui, inainte sa iei decizia daca il trimiti sau nu.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări