Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cel mai simplu amplificator

Vizitator stefan88

Postări Recomandate

• Răspunsuri 50
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

13

• remus68

7

• bolek

2

• +_Florin_+

2

Top autori în acest subiect

Pe cine intereseaza ?! ce putere scoate si in ce secunda ? pe mine NU!?La 20 ron ce sa ceri ?Eu NU am facut apologia acestui integrat ! am vrut sa explic pt cine nu stie cam ce tensiune maxima sinus se regaseste la iesire in functie de tensiunea de alimentare si atit (ca si principiu universal valabil).Dar pe traseu ati intervenit voi cu 2,5Vef pe Re(20w)...si asa mai departe,daca as fi tacut sar fi interpretat ...si acum veniti cu tot felul de chestii ca si cum eu as fi spus ceva legat de ele ?.Vreti sa gasiti greseli in lucruri pe care nu le_am exprimat(scris),cine e de vina ?, poate TDA7294.

Link spre comentariu

Pe mine m? intereseaz?, sînt curios. Beleaua e c? nu am aparatur? de m?sur? ?i cum abia ?in 2 testere în mîini, am tras speran?? c? vei face un pustiu de bine s? m?sori. Sigur vor fi destui înteresa?i ?i-?i vor mul?umi ptr efortul depus. Cred c? merge ?i unul ieftin de 5 lei. :aplauzeP.S. eu n-am zis nimic de ''2,5Vef pe...'', n-am cum, ar trebui s? sparg integratul ca s? verific. :doh:

Link spre comentariu

Daca vorbeai direct era altceva !, in masura in care o sa am timp saptamina ce vine am sa o fac !N_ai zis de 2,5Vef pe Re parca remus68 a comiso !, dar ce sa faci astai viata se mai intimpla,ca daia zic poate asa usor usor se mai lamuresc uni alti cum vine treaba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări