FLORINV69 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 Salutare la toata lumea! Am si eu nevoie de o schema pentru mixerul Behringer MX1604A sau macar daca cineva imi poate spune ce tensiune are pe alimentare. Mixerul a ajuns la mine la reparat, dar nu are transformatorul cu care se alimenteaza! Plus ca are vreo 2 trasee de cablaj din zona de alimentare arse. Dupa integratele de pe stabilizare am banuit ca s-ar alimenta cu 2x15v alternativ, daca gresesc sa ma corecteze cineva care are idee despre mixerul asta. Multumesc. Link spre comentariu
Ally Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 O problema aseamanatoare am avut si eu la vmx 200 de acum ii caut si eu schema dar cred k slabe sanse:(Al meu avea 2x11.5v alternativ si o ramura era intrerupta decat se aprindea dar nu se auzea nimic:) dupa ce i-am schimbat trafu incepuse sa mearga dar pe linia 2 canalul R se auzea distorionat.Dupa cateva ore de bibileala la el am reusit sa-l fac sa nu mai mearga deloc pe main out in schimb nush ce sa intamplat k liniile amplifica normal nu mai distorsioneaza.....E pacate cu chinezariile astea:( incearca cu o tensiune mica si vezi ce zice,,,,BAfta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum