djlove Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Daca ai lipit bine placile de pal intre ele nu mai este nevoie de nici o ramorsare in afara de cele deja existente. Ai putea pune pe colturile incintei in interior silicon, sa ai o etanseitate cat mai buna, sa nu iti fluture aerul pe langa placi. Link spre comentariu
costy Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 ma gandeam sa pun decat rumegus cu aracet fara stinghiio singura imbinare e mai nasoala( la o bucata taiata de mine).am crezut ca se subintelege ca dau cu silicon la imbinari(lucru musai la incinte diy dpmdv). Link spre comentariu
radue Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Daca imbini placile fara sa folosesti niciun fel de adeziv normal ca e aiurea sa nu pui silicon sau ceva izolant...daca folosesti adeziv intre placi siliconul nu prea-si are rostul Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Pai daca vrei sa fi linistit ca o sa tina si sa nu rasufle in timp , mai etansezi 1 data imbinarile . Pune-i un capac monteaza diful si fa niste probe...........si postezi impresiile ( +/- ) Link spre comentariu
costy Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 la imbinarea placilor am folosit aracet dar pr siguranta o sa pun si silicon.am facut o proba asa micuta(pana in 10w) si sunt destul de multumit insa proba a fost fara port bass reflex(cutie inchisa) Link spre comentariu
costy Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 din nefericire palul este prea subtire si cutia a inceput sa vibreze urat la anumite frecvente,asa ca am decis sa o reconstruiesc din mdf de 18mm.Simuland incinta am vazut o scadere de spl care nu-mi place deloc;ma poate ajuta cineva cu o simulare in care acea scadere daca nu, sa dispara, macar sa fie mutata peste 100hz ?Eu vad ca imi cam prind urechile prin bass box Link spre comentariu
BF37 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Am simulat si eu toate tipurile de cutii din program si nu mi-a placut nici una . Eu zic sa mergi pe mana producatorului si sa construiesti varianta de 40 litri , dar nu cub ci prisma cu spatele inclinat. MDF-ul e foarte bun si sigur se va auzi bine , cat despre simulari nu stiu ce sa zic , poate la program nu-i place de diful asta :-) . Bafta ! Link spre comentariu
radue Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Lasa-o asa cum e ca e ok. Scaderea aia nu e ceea ce crezi tu; nu intru in detalii dar sa sti ca e ok. Era mai tragic daca scaderea aia avea partea de jos undeva pe la 80-90 dB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum