costy Postat Iunie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2009 Daca vrei sa le lovesti cu un AV400 , trebuie sa fi atent la volum , sigur nu tine nici unul dintre ele atata putere. Focal nu e mai scump (l-am gasit la 270 lei ), si e mai calitate decat celelalte 2.Pioneer e destul de sensibil , e la un pret acceptabil , si va suna destul de bine , dar nu pe orice gen de muzica.GroundZero e la pret bun , dar nu-i place sunetul la volum mic , are randament mai scazut , de aceea invie doar la nivele de volum ridicat.Nu stiu la ce te-ai hotarat tu dar asigurate ca ai parametrii T/S , altfel nu te poti apuca de cutie.Alege si arata-ne si nouna rezultatul ( cutia , impresii, etc)inca incerc sa ma decid(focal e in topul preferintelor pana acum)muzica va fi in general trance,mai rar un hip hopo incinta la pioneer cam cati litri sa aiba? Link spre comentariu
costy Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 s-a mai marit bugetul(insa as prefera sa ma limitez la cei 300lei) si mi-a mai sarit in ochi: hifonics brutus b12d2 printre altele. ar merita diferenta de bani intre brutus si focal/pioneer in ceea ce priveste sunetul? La pioneer tot nu gasesc parametrii Link spre comentariu
costy Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Am cumparat focalul pana la urma. Acum trebuie proiectat incinta,un punct de plecare sunt chiar exemplele date de fabricant cateva poze cu difuzorul in cauza racire bobina bobina comparatie cd detaliu dustcap spate detaliu membrana lateral Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Frumoasa jucarie, ce nu-mi place la ea sunt firele leonice, daca erau itretesute in suspensia aia de panza de la baza difuzorului era ceva asa cred ca or sa cedeze cu timpul daca o sa folosesti difuzorul la limite, oricum este o parere. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Poze mai mari nu puteai pune ? Link spre comentariu
ari_panterra Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Frumoasa jucarie, ce nu-mi place la ea sunt firele leonice, daca erau itretesute in suspensia aia de panza de la baza difuzorului era ceva asa cred ca or sa cedeze cu timpul daca o sa folosesti difuzorul la limite, oricum este o parere.sunt unele dintre cele mai rezistente fire leonice,f bune pt difuri de subwoofer de pana la 1kw.sunt tesute si rasucite peste suportul textil de sustinere din centrul lor.macar de ar avea toate difuzoarele asa fire. Link spre comentariu
costy Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 ce ma intriga este portiunea de bobina care se vede in poza. Ce rol are aceasta? de a disipa caldura? un rol functional in motor nu prea gasesc.Va mai dura ceva timp pana il voi proba pt ca ampliful inca nu e gata iar asupra incintei nici nu m-am hotarat.Momentan l-am pus pe un amplif de 10 w si pe o combina de vreo 40w si abea daca se misca .Un detaliu interesant zic eu,este garnitura de cauciuc care este pusa pe marginea difuzorului pt etansare(nu se observa prea bine in poze confundandu-se chiar cu marginea in care sunt gaurile de prindere) Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Frumos difuzor ! Sal folosesti cu incredere ! Spor la treaba ! Link spre comentariu
AlpHso Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 ce ma intriga este portiunea de bobina care se vede in poza. Ce rol are aceasta? de a disipa caldura? un rol functional in motor nu prea gasesc.Va mai dura ceva timp pana il voi proba pt ca ampliful inca nu e gata iar asupra incintei nici nu m-am hotarat. Momentan l-am pus pe un amplif de 10 w si pe o combina de vreo 40w si abea daca se misca . Un detaliu interesant zic eu,este garnitura de cauciuc care este pusa pe marginea difuzorului pt etansare(nu se observa prea bine in poze confundandu-se chiar cu marginea in care sunt gaurile de prindere) /quote] Ia da un ochi pe aici: viewtopic.php?f=4&t=14183 si in documentul ala o sa vezi de ce e sarma in afara. Link spre comentariu
costy Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 multumesc acum m-am lamurit Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 6, 2009 Partajează Postat Iulie 6, 2009 daca tot vrei difuzor auto incerca JL audio - daca totusi vrei ceva de casa cu fidelitate mare incerca perless 30 cm sau dayton rss315 sau modelu de 25cm merg in cutii foarte mici - si la 400w se preteaza la fix . doar ca pretul este ceva mai mare decit la cele prezentate Link spre comentariu
costy Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 am ales sa fac cutia de 40l bass reflex din pdf-ul difuzorului.ce ranforsari sa mai fac la cutie intrucat palul este subtire (16mm) Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 ai puteat sa rotunjesti colturile pe interior ( prinzi fasii inguste de pal dea lungul imbinarilor, formand un triunghi cu laturile incintei), pt un sunet mai placut si pt eliminarea stresului asupra imbinarilor. Link spre comentariu
costy Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 as putea face chestia asta cu rumegus amestecat cu aracet? Link spre comentariu
BF37 Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 sa lipesti fasiile cu acel amestec sau sa acoperi direct imbinarile ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum