Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema BEHRINGER VMX200

Postări Recomandate

Caut si eu urgent o schema de mixer BEHRINGER VMX200 ca l-am stricat dintr-o prostie.

Am avut probleme cu transformatorul care nu mai scotea tensiune ~ pe una din ramuri si cu care am rezolvat prin inlocuirea lui,dupa care a mai aparut o problema ciudata pe linia 2 cand bagam semnal oricat de tare sau de incet era semnalul tot se auzea distorsionat am mai umblat eu prin el ,am incercat sa-i bag semnal sa vad circuitul defect .Am bagat semnal si la intrare in corector si tot se auzea distorionat,insa dupa ce iesea din potentiometrele de volum dupa fiecare linie amplificaa normal.

Concluzia mi-a fost ca probabil e ars un integrat de pe linia 2.

Problema e ca acum nu mai merge deloc,pot asculta la el doar bagand semnal normal pe linii si iesirea pe mufa de efecte...

daca scot semnal pe main out nu amplifica nimic nici vumetru nu inidica nimic ,decat pe fiecare intrare mai indica semnalul.

Daca are cineva vreo idee e bine venita .

Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ally

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări