Vizitator kiolo Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 sal am si eu o problema as vrea sa transform un webcam si sa fac din el o camera spy mai exact oare pot sa il alimentez altfel decat prin comp ? si cum ? si daca il pot lega la un dvr sau un receptor video ceva daca aveti vreo idee spunetimio si mie va rog :cry: Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 nu prea ai cum sa faci un webcam camera de supraveghere fara costuri , asa ca iesi mai ieftin cumparand o camera de supravechere mediocra (se vede mai bine ca un webcam) si o poti lega linistit la orice sistem de inregistrare sau vizualizare cu IN video complex (DVR/TV) sunt niste "aparate" care transmit imaginile de la web pe TCP/ip si le poti vizualiza la distanta, dar sunt niste porcarii. http://www.riccibitti.com/witnesscam/en ... esscam.htm Link spre comentariu
Vizitator kiolo Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 eu nu vreau sa o fac de supraveghere ca aia nu e o problema eu voim spre exemplu sa preiau de la web legatura audio si prin ceva rca la fel si cea video si sa o leg la o sursa de curent baterie sau ceva de genu si sa o car dupa mine sub forma de nasture la haina sau ceva in genu cum sunt camerele (spycam) doar ca sa nu dau 500-600 RON pe una sa modific un amarat de webcam de 20-30 RON in ceva similar Link spre comentariu
Vizitator kiolo Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 deci nare nimeni nici o idee? Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 1, 2009 Administratori Partajează Postat Iunie 1, 2009 nu se poate Link spre comentariu
Vizitator kiolo Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 ok multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum