Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificari de webcam

Vizitator kiolo

Postări Recomandate

Vizitator kiolo

sal am si eu o problema as vrea sa transform un webcam si sa fac din el o camera spy mai exact oare pot sa il alimentez altfel decat prin comp ? si cum ? si daca il pot lega la un dvr sau un receptor video ceva daca aveti vreo idee spunetimio si mie va rog :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

nu prea ai cum sa faci un webcam camera de supraveghere fara costuri , asa ca iesi mai ieftin cumparand o camera de supravechere mediocra (se vede mai bine ca un webcam) si o poti lega linistit la orice sistem de inregistrare sau vizualizare cu IN video complex (DVR/TV)

sunt niste "aparate" care transmit imaginile de la web pe TCP/ip si le poti vizualiza la distanta, dar sunt niste porcarii.

http://www.riccibitti.com/witnesscam/en ... esscam.htm

Link spre comentariu
Vizitator kiolo

eu nu vreau sa o fac de supraveghere ca aia nu e o problema eu voim spre exemplu sa preiau de la web legatura audio si prin ceva rca la fel si cea video si sa o leg la o sursa de curent baterie sau ceva de genu si sa o car dupa mine sub forma de nasture la haina sau ceva in genu cum sunt camerele (spycam) doar ca sa nu dau 500-600 RON pe una sa modific un amarat de webcam de 20-30 RON in ceva similar

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări