Vizitator ANGELIN Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 cine stie ce boxe ii trebuie la statia yamaha a-560???sau macar difuzoare sa imi recomande si mie un sitestatia scoate asa 90wx2 4ohmi si 65wx2 8 ohmi Link spre comentariu
djlove Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Prima data trebuie sa citesti regulamentul forumului neaparat.Apoi invata sa pui un titlu sugestiv topicului.Ce vrei sa faci, sa cumperi niste boxe facute industrial sau sa iti fie recomandate niste difuzoare cu care sa poti construi tu boxele?, daca este a doilea caz spune si un buget. Link spre comentariu
paul14 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Pai si la primul caz are nevoie de un buget estimativ pt. ca poate sa cumpere ceva mai de calitate sau porcarii. Ai putea arunca un ochi si la seria Wharfedale Diamond sau mai bine te uiti aici ca sunt o groaza de producatori si modele(nu recomand sa cumperi neaparat de acolo, am auzit ca au preturi mai mari; deci doar informativ): http://www.be-loud.ro/produse/Boxe_interior/ Link spre comentariu
Vizitator ANGELIN Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 nu conteaza ca sunt industriale sau difuzoare sa le construiesc eu...eu vreau sa se auda tare si bine....nu prea ar conta bugetul cat dau dar sa se auda bine ....si tinand cont k eu pe statie am dat 2 mil...nu pot sa dau pe boxe 5mil.....acum nu stiu ....astept! si mai e ceva eu nu stiu cum sa le iau sa se auda mai tare ......in 4 ohmi ca scoate 2x90w....sau in 8 ohmi care scoate 2x65wsi mai e ceva daca iau boxe pe 4 ohmi si este o boxa de 150w nu de 90 are ceva ??asta nu prea stiu eu.... Link spre comentariu
BF37 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Boxe noi care sa se auda tare si bine nu gasesti sub 5 milioane , ai putea incerca sa-ti faci o pereche de doxe (difuzoare aici http://www.hi-end.ro/componente-audio-d ... 6_167.html ) dar va trebui sa investesti timp si bani ( ambitie si rabdare ) si daca nu te pricepi s-ar putea sa nu te multumeasca rezultatul. Sfatul meu e sa cauti o pereche DE FIRMA , second hand Nu conteaza daca boxele sant mai puternice , chiar e indicat sa fie asa Bafta! Link spre comentariu
Vizitator ANGELIN Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 mersi cred ca asa am sa fac............sa iau ceva la mana a doua... Link spre comentariu
Vizitator ANGELIN Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 stie careva cat de bune sunt difuzoarele dibeisi???????eu am avut un difuzor de 25cm....am dat pe el 2mil ...am fost foarte multumit de el scoatea 200w Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 stie careva cat de bune sunt difuzoarele dibeisi???????Pocnitori de cea mai joasa spetzaeu am avut un difuzor de 25cm....am dat pe el 2mil ...am fost foarte multumit de el scoatea 200w2 mil pe o scarba d-aia de dif???? si-a batut joc de tine ala care ti-a vandut difu ala cu 2 mil Link spre comentariu
zal Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 S? folose?ti numai difuri de 8 Ohmi, altfel repari s?pt?mînal ampliful. Unele de joase la 100W adev?ra?i sînt suficiente (pot fi ?i mai mari, g?l?gia va fi tot aia), mediile ?i înaltele pot fi cam de 50W fiecare. În func?ie de modelul ?i caracteristicile difurilor de joase se calculeaz? cutiile, ca s? ai randament cît mai mare, orienteaz?-te c?tre unele cu basreflex. Separat se calculeaz? filtrele, g?se?ti aici destule informa?ii. Dibeisi sînt bunicele numai dac? le iei pe cele mai mari ?i scumpe. Calitativ sînt la fel cu Atto (acelea?i ?asiuri ?i magne?i), Ying Chun... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum