aygun Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Salutare electronisti !Am o mica problema. Am un amic care are o farmacie mai mititica intr-un sat si ar vrea sa ii pun si lui o cruce de farmacie cu led-uri ca sa fie si el mai cu mot in in satucul respectiv. Am cautat eu pe net una , alta si nu am gasit nici o schema sau soft. Este pe aici cineva care ma poate ajuta cu o schema si ceva soft ?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
ratza Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Cum trebuie s? se mi?te ledurile? Po?i face un desen orietativ? Link spre comentariu
aygun Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 Pai nu stiu man ! Omul nu vrea ceva foarte complicat .Si o matrice de 8x8 a 5 module de 8x8 ii este suficient ca ii pot pune leduri din alea mari.De miscat nu stiu ce sa zic ? Ideal ar fi da ar putea arata data si ora.Daca nu , macar sa ii deseneze sigla de farmacie sau sa deseneze o cruce in alta cruce.Nu are ceva predefinit.Daca se poate numele farmaciei ar fi excelent.Omul e de la tara si iti dai seama ca e buget limitat.Imi este prieten si a vazut ca ma ocup de faze cu leduri si m-a intrebat daca il pot ajuta ca da si el o gasca / o curca / o gaina ceva. Iti dai seama ca nu o fac ptr asta. Mai mult pentru experienta si ca sprijin ptr acest amic. Omul a venit de la Bucuresti la tara ca nu isi mai putea tine familia la Bucale. Din pacate , unii nu o duc asa de bine. Din ce a vandut acolo a bagat toti banii in farmacia asta si spera sa mearga ceva mai binisor. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 :smt117 Fa-i un astabil simplu cu tranzistoare alimentat pe la 12..24V, si utilizezi grupuri de LED-uri conectate serie-paralel, rosii la un tranzistor, verzi la celalalt .(pui eventual niste tranzistoare cu Ic de pina la 1A) . Aranjezi LED-urile in forma dorita. Daca-ti da rate mute nu le taia - lasa-le sa-ti faca oua. Link spre comentariu
Vizitator ledlight Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 vezi pe situl www.ledlight.ro , o cruce simpla cu joc de lumini , gata de instalare , doua fete , Link spre comentariu
NumLock Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 1499 lei ? Nu credeam c? o curce ca aceasta cost? a?a de mult. Link spre comentariu
aygun Postat Iulie 31, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2009 1499 lei ? Nu credeam c? o curce ca aceasta cost? a?a de mult.Din cate am vazut pina acum , este cea mai simpla si ieftina cruce de farmacie ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 ma intreb cat costa din fabrica,eventual cu toate taxelesub jumate din pretul din magazin? Link spre comentariu
remus68 Postat Iulie 31, 2009 Partajează Postat Iulie 31, 2009 Exista si la 49ron+tva, dar trebuie sa cautati mai bine ! Link spre comentariu
Vizitator viocosti Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Cred ca am nimerit bine pe acest forum, vreau sa va intreb, este greu de facut o reclama luminoasa care sa-si schimbe mereu culoarea? Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Dau si eu o idee de a face reclama fara microcontroler (old times style) .Daca vrei sa faci 5 module a cate 8x8 leduri la partea de comada poti incerca varianta cu multiplexor si eprom.Un eprom obisnuit are 8 linii de date, care le folosesti pentru liniile modulelor, iar modulele tale vor avea 8 coloane pe modul a cate 5 module = 40 coloane.Vei folosi 40 de adrese dintr-un eprom pentru o imagine intreaga.Rotunjind vei avea 64 de adrese adica 6 biti la numaratorul multiplexorului.Dintr-un eprom de 2kB raman 64 de imagini distincte pe care le poti creea in memoria eprom-ului,folosind un al doilea numarator.Imaginea o creezi in eprom adresa cu adresa,bit cu bit.@viocosti: sunt 2 metode de a schimba culoarea in functie de gama de culori necesara.Daca vrei numai nuante de rosu-galben-verde, poti folosi leduri duble rosu-verde.Alternand polarizarea led-ului la mai mult de 10 Hz obtii galben.Daca vrei full color atunci foloseste leduri RGB sau 3 led-uri rosu,verde,albastru pentru un pixel (punct) de imagine. Link spre comentariu
Vizitator viocosti Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Multumesc mult pentru sfat @ The Stressmaker! Intre timp am mai intrebat si alte persoane, ca sa imi fac o idee si am ajuns la concluzia ca varianta ta este cea pe care o voi folosi. Am intarziat putin cu punerea ei in practica, am avut niste probleme, dar acum totul este ok si ma apuc de treaba. Mersi inca o data! Link spre comentariu
lucione_cip Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 Uite aici ceva ieftin http://www.tehnoelectric.ro/home.html?p ... gory_id=42 daca se considera reclama se poate sterge. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Mai 7, 2010 Partajează Postat Mai 7, 2010 pai cine cumpara de la tehno,are nevoie de o farmacie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum