Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum se desface baxa asta?

Vizitator dany_t

Postări Recomandate

Vizitator dany_t

stie cineva cum se desface boxa asta (imagine)?nu e o imagine prea calra , am gasito pe net si am modificato si eu cum am putut.este vorba despre o boxa de la o combina sony mhc-ec55 (denumirea boxei ss-ec55s), poate o stie careva .mi sa smuls cablul si trebie sal inlocuiesc.stiam ca de obicei la astfel de boxe suruburile sunt mascate de niste chestii ornamentale , dar la asta .....nimic , si nici macar sita su stiu daca se poate scoate(eu nu am reusit)va rog mult[attachment=0]boxa.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• Badman

2

• t-daniel

1

• paul14

1

Top autori în acest subiect

Am reparat mai demult o boxa asiatica lipita la care am reusit, dupa indepartarea fortata a panoului de protectie (fara sa m-i se crape ! -noroc porcesc !) am avut acces la difuzorul de joase care era montat din exterior cu holtzsuruburi (era intrerupt / ars); tweterul era lipit din interior cu silicon din abundenta care era prelins peste tot ! :sparge:

Link spre comentariu

Cred ca o sa reusesti cel mai sigur cu un ciocan, iar apoi sa clonezi boxa ca dimensiuni si volum. Cine stie, poate va suna mai bine presupunand ca va fi reconstruita din pal de min. 16mm.

Link spre comentariu
Vizitator marioely21

ASTFEL DE BOXE AM INTALNIT LA PHILIPS.PANOUL DIN FATA ERA LIPIT............OF AU INCEPUT SA ISI BATA JOC DE NOI........ :cry: NIMIC NU MAI GASESTI ASA CUM TREBUIE ........PREFER LUCRUL PUTIN MAI VECHI DAR BINE CONCEPUT

Link spre comentariu
Vizitator dany_t

deci sa inteleg k am 2 variante mari si tari :1 : o sparg si ii confectionez o alta carapace :sparge: 2 : o duc la service autorizat , ca oricum este in garantie , sa mi o sparga aia :sparge: si sa mi dea alta noua :nas: :dans: :dans:

Link spre comentariu

Vorbind serios: daca tot nu e nici o posibilitate de a desface boxa, incearca sa faci o decupare (patrat cu latura de vreo 5cm) in partea din spate (nu se va vedea, pentru a nu fi inestetic), preferabil pe o suprafata plana, suficient de mare pentru a putea lucra si a intra virful pistolului de lipit. Dupa reparatie poti "cirpi" locul respectiv cu o bucatica de tabla subtire (zincata de 0,3-0,6mm sau de conserva - fiind subtire nu se va vedea "deasupra" in locul respectiv) iar pentru a impiedica vibrarea ei ii vei lipi in interior (preferabil cu prenadez) o bucata de burete. Prinderea o poti face de carcasa de plastic cu ajutorul a 4 holtzsuruburi care trec prin tabla si se string in gauri facute cu un burghiu mic. Succes !

Link spre comentariu

boxele de la combine se desfac prin fata,capacul din spate este lipit cu montare pe cantfata aceea de plastic are 4 dibluri pe partea cealalta care sunt infipte si lipite cu niste silicon.Trebuie sa tragi ceva si cu grija de fata aceea de platic,de unde se inatlneste cu lemnul,o iei usor de la fiecare coltzDupa ce iese ai acces la toate.Maj au mufe pe spate,la ale tale s-au chitrosit si au tras fire din interior...Am desfacut si eu cateva,sunt de kkt construite toate ,maj din pal ordinar de 12mm ,fara fonoabs,filtre,facute sa bubuie bine basul.Medii-inalte niste tw de carton de ultima speta,puse cate 3-4 per boxa ca sa iasa la spl cu basul...Cele sony mai scumpe sunt cele mai galagioase si puternice(spl/putere)(ma refer la boxe de combina).Se puneau inainte niste basi cu membrtana portocalie si cu rila cu niste dungi/striatii pe ea.Cele mai bune

Link spre comentariu
Vizitator dany_t

merci la toti pt informatii, o sa ma chinui sa vad ce pot face.daca intre timp cineva care a avut de aface cu modelul respecriv de boxa ma poate ajuta va rog so faceti

Link spre comentariu
Vizitator GABYGABYYBAGYBAG

am avut si eu 2 boxe de combina cu basii sparti ...toata cutia era din pal, inafara de fata care era din plastic ....am luat o surubelnita subtire si am incercat sa desprind fata de restul cutiei :101

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări