Vizitator ANGELIN Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 am si eu o statie aiwa mx-80 150w scoate 8ohmi-16ohmisi bag pe ea un subwoofer de 220w, subwooferul fiind de 4 ohmi auto blaupunkteu ascult pe statia asta fara inalte si bassul la maxim volumul aproape de max....si am observat k se incinge rau filtrul din statie care este de 6800uF intrebarea este daca ii pun un filtru mai mare se mai incinge???? are multe tranzistoare o sa fac si o poza sa vedeti ....ce pot sa ii fac???nu prea a fost folosita statia,,,,, Link spre comentariu
kappy Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 cu boxe de 4 ohmi pui in pericol statia...foloseste boxe pe 8 ohmi sau 16(nu mai mici de 8 ohmi)....si ...urmareste daca sa mai incinge Link spre comentariu
Vizitator ANGELIN Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 culmea acum am observat si eu ............ cand bag o boxa pe canalul ala care a fost bagat subwooferul...se aude tare ter rau......si cand bag aceeasi boxa pe canalul celalant se aude mai incet ce o aveasa bag subwooferul si pe acel canal care se aude mai incet sa fortez putin ???????????? Link spre comentariu
djlove Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Scuze ca iti spun, dar la ce prosti faci si spui pe aici, cred ca era NECESAR sa postezi la sectiunea incepatorilor. Daca statia este facuta sa debiteze pe impedante mai mari de 8 ohmi, tu de ce o folosesti pe 4? Nici componentele electronice nu le cunosti, ce filtru? acolo vroiai sa spui ?, cred ca deja ai distrus un canal al amplificatorului, daca spui ca nu se mai aude la fel ca celalat, care nu a fost folosit in asemenea regim de lucru. Link spre comentariu
Vizitator ANGELIN Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 de unde iau eu boxe de 16ohmi???? sau macar difuzoare: Link spre comentariu
djlove Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 de unde iau eu boxe de 16ohmi???? sau macar difuzoare: De ce de 16 ohmi cand sunt destule de 8 ohmi Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Sau ia alta statie. E simplu. Statia fiind facuta pentru sa zicem "neauto" lucreaza pe impedante mai mari. Amplificatoarele pentru auto lucreaza pe impedante mai mici, 4, 2 ohmi etc. Ia-ti un amplificator auto sau o statie care sa poata functiona si in 4 ohmi. Cea pe care o ai deja probabil a avut destul de suferit... Link spre comentariu
Vizitator ANGELIN Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 stie careva la site www.electronika.ro cat ia de transport ???? sau daca imi comand ceva are tva sau nu e bagat tva-ul??? Link spre comentariu
djlove Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Ce e asa greu sa le dai un mesaj si sa ii intrebi chiar pe ei, la sectiunea contact de pe site-ul magazinului acela iti apare un formular special pentru acest lucru. Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Cei la care va referiti va cer 3,5ron numai ca sa cititi oferta de componente electronice !!! Asta suna a escrocherie ! Link spre comentariu
Vizitator ANGELIN Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 si daca cumpar ceva cat imi ia de transport??? Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Intri pe site la "magazin virtual" si in stinga jos pe pagina, la informatii, dai clik pe "contact"; i-ti va aparea un formular care-l completezi si scrii ce te intereseaza. Link spre comentariu
Vizitator ANGELIN Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 multumesc pt indrumare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum