Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alarma auto Alcar H22 pentru Golf5

Silviu Sprinceana

Postări Recomandate

Cine se simte cu musca pe caciula e problema lui.Nu putem compara o alarma auto cu una de interiorAlcar e pentru auto, Cerber e pentru incinte.Principiul de functionare e identic, cit si PIC din interiorApropo, nu se cheama romanoelectro ci "ROEL" asta de vreo trei ani, da asta e alta problema :oops:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Silviu Sprinceana

9

Vizitator icekox

pana aici e bine ice, dar ca sa faci sa se inchida geamurile nu neaparat iti trebuie functia de confort poti lega pe inchis firul pt blocarea de motor, iar pt deschis firul normal de unlock

mircea sigur nu e nici o problema, cu motoatele de ridicat geamuri, sau modulul de confort al masinii, daca daca tii minusul ala tot timpul cit e armata alarma?Uneori ramine alarma pusa mult timp, nu e nici o problema?Te rog sa-mi spui si mie ca eu ma complic cu module temporizate, cind pot foarte bine sa leg firul ala.merci
Link spre comentariu
Vizitator mircea2345

ice iti zic dar ai autorizatie de la igp? :lol: glumeam daca masina are confortcloser sigur merge pe inchis cu firul de la blocare de motor iar pe deschis cu comanda de unlock al alarmeisigur merge, fara gluma, pt ca stiu cum e cand arzi ceva la masina clientului, sigur mergedaca nu ai confort iti trebuie ridicator de geamuriexperienta 10ani in auto si alarme de casesilviu:nu conteaza daca ai autorizatie conteaza sa nu dai foc la masinisau tu esti unul din aia cu nasul pe sus de la falcon?!, aia daca nu ar avea discurile cu scheme de la dei din state nu stiu cat s-ar descurcasi macar puteai sa zici si tu merci la cate informatii ti-am dat si eu si icesau golful ala nu era al tau si nu stiai sa pui un alcar pe golf 5?

Link spre comentariu
Vizitator icekox

experienta 10ani in auto si alarme de case

merci mirceaAuzi, am o rugaminte la tine: mi-au spart hotii apartamentu acum citeva saptamini si mi-am luat o alarma PC 585 de la dsc, cu senzori cu sirena ,cu tot ce trebuie. Problema e ca nu stiu sa o programez. Am facut rost doar de programarea (codurilor de acces, si a numerelor de telefon pe care sa ma sune). Imi poti zice te rog (sau trimite in e-mail), cum o programez?In cartile care le-am primit nu scrie. Mentionez ca de montat am montat-o .merci inca o data.
Link spre comentariu

off-topic: Stimate domn mircea2345, avind in vedere faptul ca modul meu de adresare este cit se poate de civilizat nu cred ca este cazul si nici nu ai posibilitatea sa-mi masori dumneata inaltimea nasului. Daca as fi in locul dumneavoastra mi-as da BAN definitiv pentru timpeniile pe care le scri pe acest forum.Nu-ti da nimeni dreptul sa aduci jigniri la adresa nici unei firme private, nici a angajatilor si nici asupra produselor vindute. Exista cadrul legal care solutioneaza litigii de orice natura. Intre timp cit meditezi mai pune mina si mai citeste.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări