Vizitator yuliano_02 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 1)Cu ce as putea sa simulez si eu o schema care contine un microcontroller pic16F84?merge simulata cu ORCAD sau numai cu PROTEUS? Link spre comentariu
Vizitator cipoksan85 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Hm... eu am folosit si Orcad si Proteus pentru simulari ale circuitelor electronice, dar pot spune ca nu am folosit niciodata Orcad pentru simulare scheme in care aveam pic(nu am auzit sa se poata asa ceva!!)! Eu folosesc cu mare incredere Proteus!! Este usor de invatat si de folosit!! Daca vrei imi dai ce ai tu de simulat si iti trimit o demonstratie sa vezi cat este de usor!! Link spre comentariu
Vizitator yuliano_02 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 apai eu am o schema cu un pic dar trebuie dar ea e desenata in autocad electrical Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 o schema cu PIC nu o poti simula in orcad. Cel mult poti simula daca inlocuiesti PIC-ul cu ceva care iti face o anumita functie a pic-ului(de exemplu vrei sa vezi ce face un semnal PWM care merge intr-un circuit si pentru asta folosesti un generator). Orcad-ul in sine nu iti poate simula softul microcontroller-ului. Ai putea cu proteus, dar ala nu e prea grozav in simularea de circuite prea complicate(ma refer la ce pui in exterior). Mai exista si simulatorul din MPLAB care poate te poate ajuta. Link spre comentariu
pyu Postat Iunie 3, 2009 Partajează Postat Iunie 3, 2009 Proteus e de incredere pentru mine Link spre comentariu
Bamse Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 ... am incercat Target in simulare PIC si nu m-am descurcat PROTEUS in schimb chiar simuleaza download/file.php?id=27442&mode=view Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum