Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SUBWOOFER cu SENON DYF 1580-35

m4xx

Postări Recomandate

Vizitator ronix4000

pt. camera...ca am un amplif. JVC de de 4*70 w dar nu e suficient pt. un subwoofer si vreau sa mai pun o statie separata doar pt sub...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• m4xx

9

• Sharky

5

• Haralambie

4

• Mircea Bartic

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

as vrea o statie mono pt. subwoofer de o putere de aprox. 150 w sau ceva pe acolo...daca cineva poate sa-mi faca o astfel de statie de calitate si sa-mi dea si un pret aproximativ pt. ea....sunt dispus sa o cumpar..

Pot sa-ti fac, in ea iti bag un IPA400 cu 2 perechi de finali. Pretul 6 mil.
Link spre comentariu

poate te intereseaza kit-ul asta http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=5149

+ la care adaug un Filtru activ de subwoofer (600.000)

Atentie, functionarea cestuia nu este recomandata pe sarcini de 4 ohmi (totusi exista persoane care folosesc amplificatoarele de tipul acesta si pe sarcini de 4 ohmi, fara probleme)

totalul ar veni undeva pe la 2.6 mil + 100.000 transport oriunde in tara

si ai avea un amplif de subwoofer de 2x160W cu filtru activ pe el :wink:

Happy Tree Friends rock! :twisted:

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator catalin200702

eu am DYF 1580 35 in incinta de 90 de litrii cu 2 porturi bass reflex de 10 cm diametru si 25 adancime....precizez ca nu am statie pt el....dar am facut rost odata si am dat in el cu 180 de W si a inceput sa`mi cada varuiala de pe pereti.....deci difu la banii astia este super bun

Link spre comentariu

Am avut pe mana fratele mai mic, de 12" al acestui dif.La inceput m-am bucurat ca l-am achizitionat impreuna cu alta chinezarie la un pret mic comparativ cu cel din magazin.Parametrii sunt cam naspa pentru bass reflex, lucru care se observa si in sunet. Daca nu acordezi jos, sub 35Hz huruie prea tare pentru gustul meu. Totodata in zona de midbas are coloratie destul de urata probabil e data si de frecventa de rezonanta destul de ridicata. Kick nu prea are mai deloc. Sincer mai mult kick si bubuiala fac cu actualele vtp-uri cu 8pw3 daca le dau in gusa cu putere.Suspensia e prea rigida, nu cred ca ai cum sa il duci la cursa maxima fara sa il arzi.Le-am dat in gusa si cu un phonic max2500, boxele le-am pus una langa alta ca sa nu am anulari. Rezultatul a fost destul de dezamagitor avand in vedere ca intr-o boxa au intrat peste 300w. Adircf a fost de fata, poate sa confirme.Un subwoofer gen hp18w ii da lectii fara discutii.Pana la urma treaba n-a fost asa tragica, am si obtinut ceva profit cand le-am vandut. :weedman:

Link spre comentariu

Adircf a fost de fata, poate sa confirme.

Asa e, mai mult au ragusit. Galagie nu prea faceau... spl mic. Poate am si eu alte standarde fata de tine. :smt017
Link spre comentariu

:prayer: Am si eu doua bucati Senon DYF 1270-35 (luate de vreo 3 ani) si as vrea daca se poate un proiect de subwoofer cu amandoua (inchisa, bassreflex, sau altceva, eventual) si un proiect pentru un subwoofer cu un singur difuzor (la fel, inchisa, bass-reflex, sau altceva). Multumesc mult.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări