Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Din combina se poate face amplificator ???

Vizitator ciprideiac

Postări Recomandate

Vizitator ciprideiac

Am o combina mai veche ... si vroiam sa stiu daca se poate face din ea un amplificator pentru 2 boxe .. este de 2X50wati.. ... in rest e functionala.. si ma cam deranjeaza ca ocupa mult spatiu .. si nici nu o folosesc.. .. astept un rasp .. .. o sa pun si o poza.. . multumesc anticipat.[attachment=0]2121111k.jpg[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

1

• Marian

1

• BF37

1

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Aia în nici un caz nu are atît. Cu ce e f?cut ampliful din ea, la ce tensiune se alimenteaz? mai exact? Cond din surs? sînt anemici, numai 3300uF/35V. Poate s? ias? un amplif mai mic ptr boxe la calculator.

Link spre comentariu
Vizitator dany_t

cel mai probabil bombinutza ta scoate 2X12 sau 2X15 maxim cu finali de tip tda .bine inteles k se poate face un amplificator din ea pentru ca il are ea deja facut :da tu trebuie doar sal gasesti (din cite vad eu k arata combina si la ce intrebari poti pune, nu iti va fi usor :ras: ) oricum bafta

Link spre comentariu

Nu stiu daca merita efortul , dar depinde totusi de tine , cat timp liber ai . Varianta cea mai simpla ar fi sa scoti alimentarea si partea de amplificare si sa le montezi intr-o alta carcasa , cu conditia sa-ti notezi fiecare fir unde vine conectat + ca-ti va mai trebui si un corector de ton cu preamplificare...............etc.Eu sincer nu ma-si apuca de asa ceva , din moment ce e functionala

Link spre comentariu
Vizitator dany_t

hmmmmmmmm da....... uite ca uitanduma cu atentie la poza am observat ceva :carcasa e de tim antic facuta din PFL.asta ma duce cu gandul la combinele existente pe piata inainte si putin dupa revolutie, acelea cu 2 casete , radio si placa pick up .daca avea si pick up sigur nui mare lucru de amplificator . intrun raspuns anterior iti ziceam ceva de 2x 12 sau 2x 15 cu tda.de data asta sunt putin mai pesimist si iti zic de TBA :cry: TBA 810 S sau AS c are se alimenteaza la 15 V (mecla trafului tau ma face sa cred ca are toate sansele), si care dezvolta o putere de 5,5 W cu distorsiuni de 2% sau 6,5 W cu dist de 10 %sfatul meu ar fi in orice caz so arunci :sparge: ca nu merita .oricum pt a putea sati dau (dam) informatii mai corecte ar fi bine sa citesti tot ce scrie pe finali si sa ne comunicii

Link spre comentariu

Pe placa pe care se gasesc conzii de filtraj (se vad 2 perechi - cel mai probabil e vorba de alimentare diferentiala) se mai gasesc si 8 (!) sigurante iar traful nu pare exagerat de mic. Ciprideiac, trimite o poza cu ce se gaseste montat pe radiatorul de aluminiu pozitionat vertical in partea din spate a cutiei sau citeste ce scrie pe componentele respective si spune-ne si noua.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări