Vizitator crisprivate Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Am probleme cu gasirea unui modul de perimetru pentru autoturismul meu care sa functioneze. Imi zgarie cineva continuu masina si as dori sa stiu sa aflu cand o face. Alarma are pager, deci daca ar detecta evenimentul as sti si eu cand se intampla. Am incercat modulul original de la Viper dar nu functioneaza corespunzator. Ori nu detecteaza nimic ori da alarme false.M-am gandit la un circuit care legat la caroseria masinii sa detecteze atingerea de exemplu capacitiv. Capacitatea se schimba daca atingi un obiect metalic sau chiar daca te apropii de el. Are cineva experienta in asa ceva sau macar idee cum sa abordez problema? Stiu ca ma jucasem in liceu cu asa ceva dar nu mai am schemele de atunci.As aprecia un pic de ajutor. Chiar as fi recunoscator...intr-un sens pozitiv.Multumesc Link spre comentariu
Mesterul Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Se numeste "senzor de prezenta" si e confectionat dintr-un tranzistor cu efect de camp, un amplificator cu un bc 171 si o sirena .....eventual . Link spre comentariu
Vizitator crisprivate Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 da... multumesc.a fost foarte helpful.:( Link spre comentariu
miron1947 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Cred ca la acest montaj se refera Dl.Mesterul.[attachment=1]mos.gif[/attachment]In fisa scrie 60V,deci puteti alimenta la bateria masinii. Link spre comentariu
Vizitator crisprivate Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Multumesc. O sa-l incerc.La cati volti se alimenteaza? Link spre comentariu
Mesterul Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Sau ceva de genul asta ! Daca vrei am sa caut un scanner sa-l fac mai "descifrabil". Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Am probleme cu gasirea unui modul de perimetru pentru autoturismul meu care sa functioneze. Imi zgarie cineva continuu masina si as dori sa stiu sa aflu cand o face. Alarma are pager, deci daca ar detecta evenimentul as sti si eu cand se intampla. Am incercat modulul original de la Viper dar nu functioneaza corespunzator. Ori nu detecteaza nimic ori da alarme false.M-am gandit la un circuit care legat la caroseria masinii sa detecteze atingerea de exemplu capacitiv. Capacitatea se schimba daca atingi un obiect metalic sau chiar daca te apropii de el. Are cineva experienta in asa ceva sau macar idee cum sa abordez problema? Stiu ca ma jucasem in liceu cu asa ceva dar nu mai am schemele de atunci.As aprecia un pic de ajutor. Chiar as fi recunoscator...intr-un sens pozitiv.MultumescDe ce nu reglezi senzorul de soc?(are 2 trepte)La mine doar daca atinge oglinda incepe pagerul sa sune. Link spre comentariu
Vizitator divinewind Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Ai rezolvat ceva cu senzorul?Ce alarma ai @q_acdc sau merge cu orice senzor de soc?Nu am instalat niciodata o alarma cu senzor de soc si nici nu stiu cum functioneaza.este suficient un o atingere usoara ca sa-l declanseze?Tot cu hotii am si eu pb si vreau sa termin cu starea nasoala pe care o ai cand vezi ca de la masina iar lipseste ceva. Link spre comentariu
ChRS Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Versiunea din Caleidoscop de Electronica (cea postata de Mesteru) am facut-o si a mers foarte bine (cu un fir de 3 metri pe post de senzor, vedeam cine se plimba noaptea la mine pe hol). Nu stiu daca va merge sa conectati "senzorul" montajului la masa caroseriei. Eventual "antena senzor" o legati la antena radioului. Link spre comentariu
q_acdc Postat Iulie 31, 2010 Partajează Postat Iulie 31, 2010 Ai rezolvat ceva cu senzorul?Ce alarma ai @q_acdc sau merge cu orice senzor de soc?Nu am instalat niciodata o alarma cu senzor de soc si nici nu stiu cum functioneaza.este suficient un o atingere usoara ca sa-l declanseze?Tot cu hotii am si eu pb si vreau sa termin cu starea nasoala pe care o ai cand vezi ca de la masina iar lipseste ceva.Eaglemaster(o chinezarie) cu pager.La o lovire usoara(sau zgomote ) imi apare o pictograma(un ciocanel) .In momentul unei lovirii a autoturismului sirena incepe sa urle,in momentul cand hotul intra in masina imi afiseaza deschiderea unei portiere sau a portbagajului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum