Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme S.A.C. Gordak 952-A

srdjan

Postări Recomandate

salut... asta chiar n-am stiut unde sa postez asa ca am postat aici.deci azi mi-a venit statia cu aer cald Gordak 952-A si a functionat cam 1 minut (probabil)am despachetat, am asamblat si ce mai trebuia pe acolo... dau drumu incet prima data ca sa simt pe pielea mea cam cum lucreaza... incet incet am marit temperatura si vantul dupa care imi dau seama ca de fapt sa raceste ca de atunci sa nu se mai incalzeasca deloc... aveti idee ce poate fi? letconul se incalzeste... doar aerul nu lucreaza desi led-ul de la heater indica ca-si face treaba (palpaie mai tare sau mai incet in functie de pozitia butonului)nu m-as incurca cu garantia... daca pot sa o fac eu as face-o deoarece oricum nu cred ca e fiabila si va fi reparata des...daca o trimit de fiecare data prin curier o sa ajung sa o cumpar de 2-3 ori / an

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• srdjan

9

• dan cod

7

• Stefan

6

• bogdan_

4

Top autori în acest subiect

ai incercat sa vezi daca topeste cositorul si la debite mari? Poate e doar o senzatie de mai rece fiind viteza mai mare.Nu se arata prea promitator...si vroiam si eu sa iau o jucarie din aia....

Link spre comentariu

ce sa incerc ca stau o zi intreaga cu mana pe rezistenta aia daca vrei... am luat si 2 rezistente de schimb odata cu ea si am pus si una din alea... nici un semn...sunt greu de reparat? ca as desface-o sa vad unde poate fi baiu... dar daca sunt reparabile... daca nu prefer sa o trimit inapoi desi mi-e cam groaza ca o sa inceapa o poveste lunga si enervantaLE: S-a rezolvat fara sa-i rup sigiliul (am dat cu ea de 2 ori de masa) :ras:

Link spre comentariu

asa rezolv si eu produsele de la oradea :rade: probabil nu mai facea contact bine (parca rezistentele alea au mufa din cate imi amintesc)ai scos surubul ala de protectie?

Link spre comentariu

surub de protectie? le-am scos pe toate 3 ca sa pot sta-n casa cu eaacuma e silentioasa dar avea 3 suruburi (cu tot cu ala de protectie) infipte in suportu de la pompa si rezonau de numa numa :rade: acu e silentioasa si cu aeru la maxim

Link spre comentariu

Lipituri proaste ceva.....poate ai timp vreodata sa o iei usor la puricat sa vezi unde e problema. Vreun fir, conector...vreo piesa ceva. Ziceai ca led-ul clipeste, deci defectul ar trebui sa fie undeva intr-o zona destul de clara, spre partea de putere. Si totusi, daca nu incalzea, led-ul nu trebuia sa fie aprins constant...adica sa ramana blocata pe incalzire continua?Te rog, dupa ce te mai joci cu ea putin, sa imi spui si mie cum se comporta. As vrea sa imi iau si eu una. Partea de letcon nu ma prea intereseaza asa de mult, am deja o statie facuta care merge de vreo 5 ani fara probleme. E cea despre care s-a discutat pe forum, desigur circuitul il am in alta varianta.Mult spor la lipit!

Link spre comentariu

de comportat se comporta bine... atat ca letcon cat si ca aer. topicu asta l-am deschis anume pentru ca a avut problema respectiva si nu vroiam s-o desfac sa pierd garantia... deci de asta nu o voi lua la puricat pana nu se strica

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Poate e cam tarziu cand scriu dar nu mai deschid alt topic. Mi-am cumparat si eu o statie Gordak 952, problema este ca face un zgomot de ventilator cam mare. Exista vreo rezolvare pentru asa ceva? Multumesc anticipat pentru raspuns!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări