Vizitator jojo Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 as dori o schema care sa o pun in amplificator pt a adapta la computer la semnalul audio optic s/pdif Link spre comentariu
mikella Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 ia vezi asta te multumeste? Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 ia vezi asta te multumeste?cred ca schema nu are de a face cu intrebareaconvertoare de genul asta se fac cu niste integrate specializate si care costa mult in cazul in care nu cumperi cu miiledaca nu ma insel, Cirrus Logic e lider in asa cevaeu am un montaj recuperat din ceva boxe Lansing, in 2-3 zile ii fac o poza sa vezi macar integratele Link spre comentariu
mikella Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 pai eu asta am inteles ca ai nevoie! ai nevoie de un montaj care il pui in amplificator si sa poti baga semnal optic din calculator in acel montaj care da mai departe in partea de amplificare sau unde da el.fa o poza sa vada si ochiul meu mai exact ce ai nevoie.am si eu (sau cel putin aveam)un montaj de genu acesta dar nu avea o caruta de integrate in el ci doar niste operationale.sau tot nu am inteles exact ce ai tu nevoie Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 pai sa vedem jojo ce zice, eu cred ca el vrea sa transforme din digital optic in analogic , iar montajul pe care il prezentai anterior e doar o chestie analogica buna de experimentat, genul de montaje de telefon optic care facea odinioara cariera in tehnium, spdif e un standard de transmisie audio digital pe cel putin 2 canale si deriva din aparatura de studio. Ca e optic sau coaxial, semnalul are aceeasi forma, standardul e deja vechi, dar estrem de robust, motiv pentru care ramane mereu in actualitate. Link spre comentariu
Guest1 Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 as dori o schema care sa o pun in amplificator pt a adapta la computer la semnalul audio optic s/pdifCS8412 CS8414 CS8416 etcScheme sunt cu duiumul. googleste un pic.Tibi Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Cam asa viewtopic.php?f=35&t=62667 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum