dynky Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Am un aparat de sudura produs de firma italiana DECA , tip MOS 140E - Inverter-Tech , pe care l-am imprumutat si bineinteles ca mi l-a adus stricat , avind o dioda "pirlita".Baiul este ca nu gasesc dioda: DSEI60-06A(Fast Recovery Epitaxial Diode-FRED) , 600V , 60A , 35ns.Daca stiti o sursa de unde as putea cumpara o asemenea dioda , echivalenta ei , sau una cu caracteristici superioare , va rog frumos sa-mi spuneti.Va multumesc .Succes in tot ceea ce faceti. Link spre comentariu
Vizitator atilibela Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Am un aparat de sudura produs de firma italiana DECA , tip MOS 140E - Inverter-Tech , pe care l-am imprumutat si bineinteles ca mi l-a adus stricat , avind o dioda "pirlita".Baiul este ca nu gasesc dioda: DSEI60-06A(Fast Recovery Epitaxial Diode-FRED) , 600V , 60A , 35ns.Daca stiti o sursa de unde as putea cumpara o asemenea dioda , echivalenta ei , sau una cu caracteristici superioare , va rog frumos sa-mi spuneti.Va multumesc .Succes in tot ceea ce faceti.ai putea incerca cu KS 6060 productie baneasa succes Link spre comentariu
bolek Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 trebuie dioda rapida. ks aia e dioda rapida? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 am eu pe stoc diode ultrarapide de 80a si 600v , no problem...sint americane suta la suta... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 americane 100%,de care(ce scrie pa ele),cate si la cat? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum