Vizitator yuliano_02 Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Cum sunt comandati tranzitorii (MOS;JFET;IGBT etc) care unt comandati in tensiune(U) si care in curent(I) ? pentru ca stiu ca cei biloari si ceilalti sunt comandati pe baza, grila...Multumesc Link spre comentariu
Vizitator yuliano_02 Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Nu stie nimeni sa-mi spuna si mie cum sunt comandati tranztorii(Bipolari;JFet;Mos;IGBT;Thiristorul...etc) in Curent(I) sau in tensiune(U)????? Link spre comentariu
ratza Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 E a?a de greu s? cau?i cu gogu? Link spre comentariu
Vizitator yuliano_02 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 nu se pricepe nimeni sa ma ajute si pe mine? Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Din cate stiu eu (accept cu placere corectii), tranzistorii bipolari sunt comandati in curent, cei MOS, JFET & IGBT in tensiune. Tiristorii... Link spre comentariu
zal Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Gogu ?tie mai bine, dar nu-l întreab? nimeni. Link spre comentariu
nightmare Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Din cate stiu eu (accept cu placere corectii), tranzistorii bipolari sunt comandati in curent, cei MOS, JFET & IGBT in tensiune. Tiristorii... Si tiristori tot in curent sunt comandati din cate stiu. Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Se pare ca pentru unii si intrebatul lui Gogu e o arta greu de atins :rade:Asa ca-i ajutam si noi cum putem Link spre comentariu
zal Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Ar trebui înfiin?at? o sect? gen ''Adoratorii Sfîntului Gogu cel atoate?tiutor''. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum