Vizitator ap0c Postat Mai 6, 2005 Partajează Postat Mai 6, 2005 Salut,De curand mi-am schimbat tabloul de sigurante, si implicit am renuntat la zbarnaitoarea standard, montata pe el.As vrea acum sa-mi fac o sonerie electronica. Cine are scheme pentru asa ceva, va rog sa puneti aici. Link spre comentariu
andiy Postat Mai 6, 2005 Partajează Postat Mai 6, 2005 http://www.mitedu.freeserve.co.uk/Circu ... /secur.htm Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 vezi si http://www.niqro.as.ro/sirena.htm Link spre comentariu
Vizitator ap0c Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 Multumesc, o sa incerc sa vad una care se aude mai bine, si in acelasi timp sa nu fie stresanta. Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 Multumesc, o sa incerc sa vad una care se aude mai bine, si in acelasi timp sa nu fie stresanta.asa-zisu' CANAR e placut la ureche :wink: iar cablajul si modul de montare al pieselor pe el ar putea fi asa: Link spre comentariu
djvas Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 :lol: canarul lui niq_ro este pintre primele mele montaje reusite (acum vreo 8 ani) !Ca transformator am folosit unul dintr-un radio vechie ( parca Cosmos )Scuzatzi off-topicu da nu m-am putut abtine cand am revazut schema Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 10, 2005 Partajează Postat Mai 10, 2005 schema asta a fost publicata (cu mici modificari de valori ale componentelor) in revista Tehnium si cartile de electronica aparute la noi prin anii '70-'80 si se poate folosi cu succes un transformat "defazor" de prin aparatele de radio mai vechi :wink:PS: si soneriile de "ciripesc" au aceeasi schema :wink: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum