Alenicand Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 sunt foarte agitat :28 ...ce senzor (alta piesulita) nu vede hartia?trage foaia din tava, o duce pina la punctul de unde ar trebui sa inceapa sa imprime, dar imi da eroare de hartie!un manual service, o idee, ce ma sfatuiti? Link spre comentariu
gaby Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Nu ii m-ai baga hartie. Da-i print, asteapta sa ceara hartie si baga-i o coala si vezi daca printeaza. Link spre comentariu
Alenicand Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 ....o trage, plimba cartusele (nu stiu daca sunt incarcate), se misca precum ar imprima, si scoate foaiadaca ai bag alta dupa ea, o trage pina la punctul de la care ar trebui sa imprime, apare eroarea pt hartie si ramane in imprimanta. o pot scoate doar manual. Link spre comentariu
gaby Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Cred ca ai doua probleme: Prima cartusele goale si a doua este boala tipica de HP. Pentru a doua nu exista solutie singura metoda este sa o alimentezi cu cate o coala dupa metoda descrisa anterior. Link spre comentariu
Alenicand Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 merci :bere: ....din curiozitate, sa ai spun si propietarului, ce e defect? Link spre comentariu
gaby Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Habar nam. Cert e ca e boala HP si inca nu am gasit solutia (nici eu nici alti). Link spre comentariu
Alenicand Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 ...ceva de la sistemul de rulare al hartiei. am schimbat mecanismul cu pricina si functioneaza corect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum