Vizitator zake Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 buna seara!am un nokia n70, la care ecranul a ramas alb. Nu pot nici sa-l sting, fara a scoate bateria.Va rog sa-mi spuneti: mai pot face ceva cu el, sa-l resuscitez?cum? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Daca ai sculele necesare, incearca asta: Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Fai upadate la soft si telefonu va fi ca nou Link spre comentariu
Vizitator zake Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Mihai GSM- va fi ultima solutie, daca nu reusesc prin alta metoda!marius15g- ce cablu imi trebuie, ce soft si care este procedura?cablul pe care il am este un CA-53. Cu el nu-mi detecteaza telefonul. Astept raspunsurile d-voastra!Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Cablu usb iti trebuie...il conectezi la pc ca deobicei intri pe www.nokia.ro dai suport si software si selectezi tipul tele (am vazut ca au ceva probleme cand selectezi tipul tele) si jos iti va aparea upadate sau soft (nu mai stiu exact) il instalezi in pc programul (e in romana) si mai departe te descurci tu Link spre comentariu
Vizitator zake Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 nu este detectat telefonul! este problema ca folosesc laptop ? Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Nu e nicio problema daca folosesti laptop :daiar tele il detecteaza programul Link spre comentariu
Vizitator marius15g Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Uite ti-am facut munca mai usoara intri aici dai descarcare si mai departe te descurci. Succes! Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 Nu va merge din soft! Este defect un circuit integrat regulator de tensiune al flash-urilor si al procesorului. Strapurile din imagine sunt facute sa inlocuiasca menirea regulatorului. Degeaba te chinui cu soft. Am facut zeci de bucati cu defectul asta Link spre comentariu
Vizitator zake Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 am incercat, cu softul, si nimic! telefonul nu este detectat.sa incerc solutia lui MihaiGSM, mi-e ca-mi prind urechile! solutie: o sa-l duc la Timisoara, cand am timp. Credeti ca merita?Va multumesc, pentru sfaturi si bunavointa! Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 Depinde cat iti cere pentru operatia asta. Eu cer 30 ron la mine la service. Link spre comentariu
Vizitator zake Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 nu stiu! dar oare mai merita? va mai functiona corect? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 Functioneaza corect. Unui vecin i-am reparat telefonul acesta si il foloseste de cel putin un an fara probleme Link spre comentariu
Vizitator roxiku Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 buna seara cunosteti pe cineva in piatra neamt care ar putea rezolva o problema de genu asta cu ecran alb la n70? Link spre comentariu
Vizitator Camacyo Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 MihaiGsm i-mi spui te rog,acolo unde este cu albastru pe poza,daca mai trebuie facut ceva?Mersi mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum