Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nokia n70 - ecran alb

Vizitator zake

Postări Recomandate

Vizitator zake

buna seara!am un nokia n70, la care ecranul a ramas alb. Nu pot nici sa-l sting, fara a scoate bateria.Va rog sa-mi spuneti: mai pot face ceva cu el, sa-l resuscitez?cum?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

5

• Mihai85

3

• wally_gatter

2

• popa ionut

1

Vizitator zake

Mihai GSM- va fi ultima solutie, daca nu reusesc prin alta metoda!marius15g- ce cablu imi trebuie, ce soft si care este procedura?cablul pe care il am este un CA-53. Cu el nu-mi detecteaza telefonul. Astept raspunsurile d-voastra!Multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator marius15g

Cablu usb iti trebuie...il conectezi la pc ca deobicei intri pe www.nokia.ro dai suport si software si selectezi tipul tele (am vazut ca au ceva probleme cand selectezi tipul tele) si jos iti va aparea upadate sau soft (nu mai stiu exact) il instalezi in pc programul (e in romana) si mai departe te descurci tu :da

Link spre comentariu

Nu va merge din soft! Este defect un circuit integrat regulator de tensiune al flash-urilor si al procesorului. Strapurile din imagine sunt facute sa inlocuiasca menirea regulatorului. Degeaba te chinui cu soft. Am facut zeci de bucati cu defectul asta

Link spre comentariu
Vizitator zake

am incercat, cu softul, si nimic! telefonul nu este detectat.sa incerc solutia lui MihaiGSM, mi-e ca-mi prind urechile! solutie: o sa-l duc la Timisoara, cand am timp. Credeti ca merita?Va multumesc, pentru sfaturi si bunavointa!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări