Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

recunoasterea pinilor unor PIC-uri pentru programarea ICSP

adicontakt

Postări Recomandate

deschid acest subiect pt lamuri unele aspecte in ceeea ce priveste programarea in circuit a unor picuri. nici eu nu sunt sigur daca lista pe care o dau e corecta de aceea va rog sa ma corectati daca sunt problemE:PIC 16 F 62X & 16 F X ( 18 pini) pin 4 MCLR(+13V) 5 GND (Vss) 12 RB6 (CLK) 13 RB7 (DATA) 14 Vdd (+5V) AM INTALNIT IN UNELE SCHEME APARE PINUL 10 PUS LA GND(Vss) E ADEVARAT SAU FALS??PIC 12 C 5XX & 12 F 6XX (8 PINI) PIN 1 Vdd (+5V) 4 MCLR (+13V) 6 RB6 (CLK) 7 RB7 (DATA) 8 GND(Vss)PIC 16 F 87X & 18 F XXX (28 PINI) PIN 1 MCLR(+13V) 8 GND(Vss) 19 GND(Vss) 20 Vdd (+5V) 27 RB6 (CLK) 28 RB7(DATA) AM INTALNIT IN UNELE SCHEME APARE PINUL 24 PUS LA GND(Vss) E ADEVARAT SAU FALS??EEPROM 24LCXX & 24CXX (8PINI) PIN 1,2,3,4,7 GND(VSS) 5 RB7 (DATA) 6 RB6(CLK) 8 Vdd(+5V)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

5

• sofian

2

Top autori în acest subiect

PIC cu 8pin este buna notatiaptr pic cu 18pin,pin 10 este PGM si se foloseste cind programezi in circuit dar "low voltage", adica nu poti baga 13V pe MCLR din diverse motiveptr PIC cu 28pin,pin 26 este PGM nu pin 24EEPROM este oktoate datele astea se gasesc in PDF respectiv, si cineva care vrea sa invete sa programeze un "chip" trebuie OBLIGATORIU sa citeasca PDF

Link spre comentariu

multumesc de raspuns. este adevarat ca trebuie citit datasheetul. as dori sa fac o placa cu socluri pt programare pe care la nevoie sa o leg la un programator icsp si de aceea aveam nevoie de mai multe date la mai multe tipuri de picuriinca o data mersi frumos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări