adydep Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Dumneata nu poti depana o sursa cu BUZ90 si TDA4605??? Inseamna ca nu sunteti depanator.La sectie cu televizorul.La NEI E5 are si bilet cu B+ lipit pe coltul radiatorului unde se afla LM7808. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 Schimba domne c-urile de 47uF si de 1uF,si rezistentele de la pinii 2 si 3 ai TDA4605.(care au cate un capat la 300V) Link spre comentariu
cornel_v2005 Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Multumesc d-le Andrei, am gasit rez R655 de la pin 2; 240Kohm arata 1,2Mohm pe multimetru electronic am schimbat iarasi piesele arse si R655 si e ok acum. sincer nu ma gandeam la rezistenta de la pin 2 TDA4605 sa se devalorizeze asa de mult!!!! Acesta era problema si am rezolvat datorita dvs, Multumesc mult.. Apropo: sunt incepator in ale TV-urilor si nu va suparati pe mine, eu daca intampin o problema ce nu pot rezolva pe loc mai intreb pe acest forum in care mereu am gasit rezolvari datorita dvs si altor colaboratori! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Nu se supara nimeni.Rezistenta aia este destul de des defecta. Link spre comentariu
cornel_v2005 Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Inca o nedumerire in legatura c u placa NEI sasiu N2. acum insa am luat o telecomanda pentru E5. Am inteles ca se potriveste si la sasiu N2. Problema este ca merge meniul dar nu pot reprograma posturile. Nu am nici o optiune in meniu de a reprograma posturile! Ce e de facut? acest tip de sasiu are cumva optiunea de a ascunde meniul de programare posturi, cumva ca la un regim hotel? sau daca sterg memoria, va reveni meniul la (factory settings)? Multumesc! Link spre comentariu
tehtronics Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 (editat) Tine apasata tasta Menu(cea dintre V+/- si P+/-) cateva secunde ... Editat Decembrie 1, 2015 de tehtronics 1 Link spre comentariu
cornel_v2005 Postat Decembrie 1, 2015 Partajează Postat Decembrie 1, 2015 Multumesc, a mers trick-ul! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum