Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sal. Tda2003

Vizitator remusmya

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harman37arun

2

• Jimmy

1

pentru proiectat direct cablaj, merge si cu TDA2030, 2040, 2050, 2002, etc... dar daca vrea sa simuleze vreun circuit, trebuie sa aiba exact componenta aia in librarie.

Link spre comentariu
Vizitator remusmya

pentru proiectat direct cablaj, merge si cu TDA2030, 2040, 2050, 2002, etc... dar daca vrea sa simuleze vreun circuit, trebuie sa aiba exact componenta aia in librarie.

exact..la asta ma refeream ...sa simulez :| si nu stiu ce sa folosesc
Link spre comentariu

exact..la asta ma refeream ...sa simulez :| si nu stiu ce sa folosesc
TDA 2003 este echivalent direct cu:TDA2002,TDA2008,LM383,L142,TDA1140H,TDA1420H cu oricare se poate simula ca sunt echivalente directe.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator remusmya

exact..la asta ma refeream ...sa simulez :| si nu stiu ce sa folosescTDA 2003 este echivalent direct cu:TDA2002,TDA2008,LM383,L142,TDA1140H,TDA1420H cu oricare se poate simula ca sunt echivalente directe.din nou .. nici unul din astea nu este in orcad si intru in criza de timp . :|

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări