Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema deschidere fisiere.AVI

milet

Postări Recomandate

Nu sunt priceput in calculatoare si solicit ceva sfaturi:mi-a reinstalat un amic windows-ul si de atunci,aleatoriu,am problema urmatoare:daca deschid un folder care contine un fisier AVI,folderul se inchide,imi dispare TOT de pe ecran,apoi isi revine,bineinteles fisierul respectiv nedeschizandu-se.Am sters cam toate prg ce la aveam sa nu fie vreun conflict ceva,dar degeaba.In schimb daca deschid cu Total Comander,ma postez pe fisierul .avi si deschid,functioneaza...dar este enervant asa.Normal,cand a venit amicul al mine sa vada,am patit ca la dentist..nu ma mai durea maseaua,asa si calculatorul,n-a mai facut figuri.Cum a iesit pe usa si amvrut sa intru in folderul cu un film .avi...surpriza,iarasi mi s-anchis tot.Pareri? sfaturi? inafara de .......:ras: .... paranormal...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

• c87dak

1

• milet

1

• harman37arun

1

Top autori în acest subiect

pai ar fi 2 variante :ori windousul tau intra in conflict cu codecurile care ti le-ai instalat sau ai luat de pe ceva un pui de virus.parerea mea:scaneza calculatorul prima data si dupa aceea schimba codecurile un final codecs 2008 care poti sa il iei de pe net e f. bun. Eventual ai putea scana si hardul ca nu se stie ce BAD ai putea sa ai care se comporta ciudat uneori.Bafta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări