milet Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Nu sunt priceput in calculatoare si solicit ceva sfaturi:mi-a reinstalat un amic windows-ul si de atunci,aleatoriu,am problema urmatoare:daca deschid un folder care contine un fisier AVI,folderul se inchide,imi dispare TOT de pe ecran,apoi isi revine,bineinteles fisierul respectiv nedeschizandu-se.Am sters cam toate prg ce la aveam sa nu fie vreun conflict ceva,dar degeaba.In schimb daca deschid cu Total Comander,ma postez pe fisierul .avi si deschid,functioneaza...dar este enervant asa.Normal,cand a venit amicul al mine sa vada,am patit ca la dentist..nu ma mai durea maseaua,asa si calculatorul,n-a mai facut figuri.Cum a iesit pe usa si amvrut sa intru in folderul cu un film .avi...surpriza,iarasi mi s-anchis tot.Pareri? sfaturi? inafara de ....... .... paranormal... Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 pai ar fi 2 variante :ori windousul tau intra in conflict cu codecurile care ti le-ai instalat sau ai luat de pe ceva un pui de virus.parerea mea:scaneza calculatorul prima data si dupa aceea schimba codecurile un final codecs 2008 care poti sa il iei de pe net e f. bun. Eventual ai putea scana si hardul ca nu se stie ce BAD ai putea sa ai care se comporta ciudat uneori.Bafta. Link spre comentariu
c87dak Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 dezinstaleaza toate codecurile si instaleaza un codecpack mai nou. Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 nu apare eroarea aia cu Dr.Watson? vezi ce codecuri a instalat prietenul si scoate tot, dupa asta vezi daca problema persista. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum