Vizitator yuliano_02 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Convertor pe 8 bi?i ADC0831 este folosit intr-o schema unde citeste(aproximeaza,masoara) o tensiune.Aveti documentatie despre acest circuit in limba romana (ceva in limba romana despre circuitul acesta din PDF sau in general despre pini, esantionare functionarea lui)? deoarece am nevoie la un proiect in romana asa mi se cere.Va multumesc Link spre comentariu
vio2007 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 o aplicatie cu ADC0831 :http://www.epsicom.com/docdown/ep0227.pdf Link spre comentariu
Vizitator yuliano_02 Postat Mai 27, 2009 Partajează Postat Mai 27, 2009 am vazut si eu aceasta aplicatie dar eu aveam nevoie despre circuitul in sine informatii in limba romana cu privire la datasheet(pini; functionare etc) Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 nu poti traduce din engleza? Link spre comentariu
Vizitator yuliano_02 Postat Mai 28, 2009 Partajează Postat Mai 28, 2009 nu stiu caci altfel nu mai intrebam plus ca e si mare pdf-ul dasta am si rugat daca ma puteti ajuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum