iulicuta2000 Postat Mai 28, 2009 Autor Partajează Postat Mai 28, 2009 am inteles mihaita,o sa fac asta maine dimineatadr.L intercalarea aia sa fie in serie cu masa firului de semnal?sau intre firul de semnal si masa lui? Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 intercalezi 2 condensatoare in serie pe intrarile left si right ... masa o lasi neatinsa. Serie inseamna ca semanalul de pe stanga (left) si dreapta (right) vor trece fiecare printr-un condensator inante sa intre in statie.. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 pai dr.L spunea sa fie intercalat pe masa firelor de semnal... Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 am desfacut amplificatorul,m-am benoclat sa nu fie vreun traseu de cablaj intrerupt,totul arata okam urmarit pe cablaj cam pe unde se duce alimentarea aia simetrica spre etajul final;si am vazut ca firul de nul(sau cum ii spune la ala de masa dintre + si - ) se duce direct la iesirea amplificatorului fiind masa comuna la toate cele 4 iesiri,banui ca de acest fir ar trebui sa leg eu fir direct la minusul de la alimentare ,asa-i?sigur nu se intampla nimic daca faca lucrul asta?intreb pentru ca din putinele mele cunostinte firul ala de masa la o sursa simetrica este priza mediana a secundarului transformatorului;si atunci daca eu fac punte in priza mediana si un capat al bobinei trafului(cel care dupa redresare da - ) nu se comporta ca un scurt si scade tensiunea ? Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 ba da ... se comporta ca si scurt, numai ca era ideea sa incerci sa faci punte intre masa (priza mediana) si masa dinaintea surse ridicatoare, care sunt 2 lucruri diferite tocmai prin separarea galvanica facuta de traf. Masa dinaintea sursei este chiar masa de la carcasa, adica 0 de la +12V. Testu asta il faci in casa, cu statia pe masa, si legata la o sursa capabila de un curent mic la iesire .... nu te juca cu statia legata la o baterie, pentru ca daca faci un scurt mai aiurea arzi si alte chestii.Inainte de toate ... ziceai ca incerci pe masina ta o alta statie, sau cu statia ta pe alta masina (la alt player adica). Sau alt player la tine in masina ... si dupaia te pui sa te joci cu fire prin statie. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 29, 2009 Partajează Postat Mai 29, 2009 depinde de reactia sursei,daca e fara separare reactia,degeaba are traf sursatreaba cu conzii pe masa de semnal poti s-o incerci dupa ce-i pui si pe firele de semnal,dar s-ar putea sa nu ajuteideea e luata dintr-un eq auto,care are masele de la muifele de intare separate de masa de alimentare prin condesatoare,ca sa evite buclele de masacat de buna e legatura de masa,dintre baterie si amplif/player? Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Mai 29, 2009 Autor Partajează Postat Mai 29, 2009 cat de buna poate fi dupa ce am pus borna nnoua la baterie,am mutat firul de masa intr-un alt loc unde am curatat tabla ,pus papuc nou la acel fir de masa,firul l-am pus dublu decat era cel original al masiniila fel si firul de masa al statiei l-am prins pe tabla masinii(pe interior) si tot asa am curatat vopseaua sa luceasca tabla...n-am apucat astazi sa verific cu masa aceea,dar sper maine sa am timppana la urma pun intre minusul de la alimentare,si firul de masa de la sursa simetrica sau nu?intreb pentru ca inainte de sursa simetrica vine direct firul de la minus o sa incerc cu condesatoarele pe firele de masa,dar nu cred ca se va schimba ceva,pentru ca am incercat sa las pe intrarea in amplif doar firul cald de semnal,nu si cel de masa,si nu s-a modificat nimic in rau,sau in bine. Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 30, 2009 Partajează Postat Mai 30, 2009 inainte sa faci modificari cere un player imprumut de un cunoscut si afla cauza zgomotului (iesiri low din player sau statia de amplificare) Mai bine nu legi priza mediana la masa, deoarece cum a zis de DrL, depinde de reactia sursei daca va fi ok sau nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum