Vizitator stefanpetu Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 salutcare are sa imi da si mie o schema de sursa full bridge de 2kw functionala , de preferabil una pe care a pus-o cineva in practicamercifac cinste Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 =))))prietene asa ceva nu o sa gasesti pe moca.Uitate ca de abia se gasesc scheme de 200-300w, si alea netestate.Pune mana si invata si fao tu de la 0. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 =))))prietene asa ceva nu o sa gasesti pe moca.Uitate ca de abia se gasesc scheme de 200-300w, si alea netestate.Pune mana si invata si fao tu de la 0.daca cautai putin pe forum gaseai una testatasi el a spus cumva ca vrea moca?asta are 1,2 kw, dar se poate modifica cu siguranta sa scoata 2 kw viewtopic.php?f=41&t=29730 Link spre comentariu
Vizitator stefanpetu Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 merci lorikam dat si eu peste schema aia si peste altele dar am vrut sa fac ceva profi Link spre comentariu
schukaru Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 cine a reprodus aceasta schema si o poate prezenta ca functionala? Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 ceva profi nu cunosc, eu ti-am dat o ideea cam ce ai putea faceacum ramane la alegerea ta ce vrei sa realizezi, schema aceea e moderata ca si complexitate@schukaruwangine a realizat acea schema care a functionat dupa multe reglajeare poze puse in topic si sunt vreo 6 pagini de discutii p-acoloam citit in urma cu ceva vreme tot topicul si stiu ce spun........... Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 lorik199 cunosc toate topicurile cu surse in comutatie de pe acest forum. Acea sursa este half bridge, el vrea full bridge. Eu am inteles partea ca vrea pe moca, din "merci fac cinste" Link spre comentariu
danzup Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 lorik199 cunosc toate topicurile cu surse in comutatie de pe acest forum. Acea sursa este half bridge, el vrea full bridge. Eu am inteles partea ca vrea pe moca, din "merci fac cinste" Nu numai ca e half bridge dar nu e o schema stabilizata ! Orice sursa autooscilanta isi modifica tensiunile dupa cum creste sau scade curentul cerut de sarcina ! E adevarat ca intr-o plaja rezonabila dar nu ca cele cu CI specializat unde tensiunea este tinuta fix la iesire prin masurarea tensiunii in secundar ! Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 eu i-am dat o parere, e adevarat ca nu e exceptionala schema si are variatii de tensiune pe iesire, dar de exemplu daca pui un consumator de 900-1 KW pe acea sursa tensiunea nu va oscila foarte mult tensiunea Link spre comentariu
Vizitator stefanpetu Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 domnule pitbull ce te agiti atat ai vre-o schema de mare putere si nu vrei sa o dai pe gratis ? sau poate te-ai nascut invatat !!!daca da zi-mi cat vrei pe ea si mai vb aici pe forum-ul acesta se presupune ca tre ca invatam uni de la alti de asta este deschis, gresesc? Link spre comentariu
Vizitator stefanpetu Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 oricum am gasit o schema facuta de un rus care zice ca scoate 4kw si am s-o pun in practica o sa va tin la curent cum am rezultate si o sa postez , schema si toate detaliile despre trafuri si toate cele , sa nu mai se agite oameni astia care vor bani pe scheme Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 domnule pitbull ce te agiti atat ai vre-o schema de mare putere si nu vrei sa o dai pe gratis ? sau poate te-ai nascut invatat !!!daca da zi-mi cat vrei pe ea si mai vb aici pe forum-ul acesta se presupune ca tre ca invatam uni de la alti de asta este deschis, gresesc?da bine mai spuioricum am gasit o schema facuta de un rus care zice ca scoate 4kw si am s-o pun in practica o sa va tin la curent cum am rezultate si o sa postez , schema si toate detaliile despre trafuri si toate cele , sa nu mai se agite oameni astia care vor bani pe schemeposteaza schema aici sa ne clatim si noi ochii Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Mai 26, 2009 Partajează Postat Mai 26, 2009 Nu, nu am nici o schema de sursa in comutatie de asemenea putere. Si chiar daca as avea o asemenea schema, nu cred ca, atunci in momentul in care ar intra cineva pe forum si ar cere asa ceva, terminand cu raman dator, as fi postat ceva legat de aceea schema.Pentru ca nu mi se pare normal ca eu sa muncesc la conceperea schemei, sa imi mananc nervii cu testarea, reglarea, si implementarea protectiilor cat mai eficiente ca apoi sa vina cineva si o ia deagata si sa o faca, chiar si pentru uz personal (nu comercial). Pentru ca in ziua de azi timpul costa, si piesele distruse pentru a aduce sursa in forma finala costa. Si nu te baza ca o sa gasesti pe net o schema functionala de aceea putere, pentru ca de multe ori sunt gresite intentionat pentru a cumpara apoi produsul de la el. Sau daca cumva observi greseala, deja detii cunostiinte destul de vaste pentru a putea realiza smps ul de la inceput.Sunt total de accord, sa punem documentatii (tot respectul pentru userul Andreigradu (sper sa nu fi gresit userul) care a pus niste documentatii excelente privind smps urile, insa nu a pus proiectul complet "mura in gura" pentru ca asa nu am mai avansa deloc, am face totul mecanic dupa niste scheme, fara sa le gandim, iar in cazul unei defectiuni nu am sti de unde sa le apucam).Mai multe nu mai spun ca nu are rost... Bogdan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum