vasy_gsm Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Mai baieti am facut Temporizatorul cu Ci."555" sinu da satisfactia de care este nevoie. Deci eu vreau o schema pentru un temporizatorpe care sa o atasez la o alarma in apartament:Canddeschid usa de la apartament in 5 secunde sa fie timp sa decuplez alarma de la un switch,stiut numai de membri familiei. Deci asa sa functioneze sistemul,dupa cuplarea montajuluila sursa,dupa aprox.5 secunde sa cupleze montajul un releu,o asa schema vreau sa i-mi dati si mie daca va rog... Va multzumesc mult... Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Mai 6, 2005 Autor Partajează Postat Mai 6, 2005 Am inteles ce ai zis dar vreau destul de simplu daca se poate ...daca nu si cu Microcontroller daca este cazul ... Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Mai 7, 2005 Autor Partajează Postat Mai 7, 2005 Nu stie nimeni ceva scheme :?: Link spre comentariu
niq_ro Postat Mai 9, 2005 Partajează Postat Mai 9, 2005 http://www.williamson-labs.com/555-circuits.htm Link spre comentariu
vasy_gsm Postat Mai 12, 2005 Autor Partajează Postat Mai 12, 2005 tot nu am gasit ce vroiam... :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum