Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

comunicator GSMT-31

Vizitator corint1

Postări Recomandate

Vizitator corint1

cum se seteaza o centrala paradox 1728 sa functioneze cu un astfel de comunicator ce s-a intimplat ? fiind un simplu utilizator m-am repezit si am resetat centrala ... la comunicator nu am umlat ... el saracul transmite mesaje daca deschid/inchid cutia in care este pus , dar de la alarma nu vrea ... cu siguranta odata cu resetarea mea am sters si ceva setari ... pe care ori nu mi le mai amintesc , ori nu le-am stiut nici odata ... am incercat sa ma descurc cu manualul de programare dar a fost un esec total si o pierdere de timp pe masura ... daca ma poate ajuta cineva ...merci ..

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator adelinn

pai centrala are in manual o sectiune de comunicare.trebuie sa o setezi ca si cum ar comunica pe linie telefonica.daca citesti mesajul asta si mai e de actialitate,ma poti contacta si iti zic exact ce si cum trebuie setat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări