vasile doru Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Am programat un PIC16F628 de citeva ori si acum nu-l mai pot programa. Pot sa-i mai fac ceva? El functioneaza cu programul care-l are. Link spre comentariu
Vizitator Tic Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 In mod normal partea de eprom dupa specificatiile constructorului se poate rescrie de peste 1000 ori (sau mai mult, nu retin exact ), iar partea de EE de peste 1 milion ori. Daca programatorul e bun sigur, nu exista decit o singura explicatie: S-a distrus unul din porturile de DATE sau CLK (RB7 sau RB6) ca urmare a unui scurt in timpul utilizarii .In acest caz asa va muri !!! :mrgreen: Link spre comentariu
vasile doru Postat Mai 6, 2005 Autor Partajează Postat Mai 6, 2005 Merci! Daca alte sance nu am, pot sa-i fac inmormintarea. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Sugestie: mergi la cineva care are un programator care merge si testeaza. Mergi chiar la un magazin si roaga-i sa te ajute sa incerci picul intr-un programator industrial. N-as arunca circuitul inca.Cirip Link spre comentariu
aionescu Postat Mai 7, 2005 Partajează Postat Mai 7, 2005 Ai pus RB4 la masa? Cu unele programatoare numai asa merge (am patit eu). Link spre comentariu
vasile doru Postat Mai 14, 2005 Autor Partajează Postat Mai 14, 2005 Am doua tipuri de programatoare care functioneaza. PIC-ul defect inca nu l-am aruncat. Mai incerc sa-l recuperez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum