bogdan546 Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Cum pot transforma o pagina dintr-un pdf in patru pagini format A4 pentru a le imprima astfel ca dupa aceea sa recompuna pagina originala dar la un format A2 Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 24, 2009 Autor Partajează Postat Mai 24, 2009 da, ma intereseaza sa scot la imprimanta pagina in format pdf pe patru coli A4 impartita exact ca un poster ,imprimanta nu are acest lucru pentru ca este model mai vechi .Stii cum se face ? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 eu schemele tv le scot la un prieten, imi e prea lene sa invat corelul.daca scot o schema pe o singura foaie A4 nu vad nimic, asa ca el mareste pdf-ul cu zoom, da print screen in pdf la zonele stanga sus,stanga jos,dreapta sus,dreapta jos le "taie" incorel plus 2 cm care se repeta pe fiecare plansa pentru asamblare.nu prea le am cu explicatul Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Daca doriti sa tipariti in A2 din pdf,puteti merge la un centru de copiere/tiparire,eu asa am tiparit schemele mele care altfel nu puteau fi citite. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 dar chiar nu se poate acasa ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Unele imprimante aveau din softul lor optiunea de "POSTER" - adica scotea in principiu cam orice dimensiune din bucati de A4. Link spre comentariu
miron1947 Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 dar chiar nu se poate acasa ?Ba da,dar este mai dificil si mai greu de manipulat,4 foi A4 lipite cu scotch.Copiati ca imagine din PDF si paste in Paint.Pentru tiparire setati la Page Setup ca in imagine.N-am tiparit asa,dar in Print Preview,arata ca formatul care-l doriti.[attachment=0]A4 PDF - A2.JPG[/attachment] Link spre comentariu
junior Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Foarte simplu. Foloseste ProPoster. Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Foarte simplu. Foloseste ProPoster. da ,este o varianta buna dar trebuie sa convertesc pagina pdf intr-un format foto Link spre comentariu
junior Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Folosesti apoi PDF2img Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 nu reusesc sa gasesc un program care sa transforme o pagina pdf in format foto (jpg,png .etc) care sa-si pastreze calitatea dupa transformare ,adica sa pot face zoom si sa aiva calitate ca si originalulPDF2img nu se instaleaza cica din cauza ca nu am acrobat reader ,cand eu am acrobat reader 8am gasit care era problema ,nu era pusa rezolutia marita la conversie acum trebuie sa fac ceva cu trialul Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 dsai zoom din pdf-ul original --> print screen si in paint tai marginile ferstrelor --> print si iese aprozimativ bine daca nu ai un alt program (corel, photoshop s.a.m.d) Link spre comentariu
bogdan546 Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 Am gasit pana la urma pdf2image convertor v2.1 si functioneaza Deci am rezolvat folosind proposter si pdf to image convertor Multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum