high_voltage_tm Postat Mai 24, 2009 Partajează Postat Mai 24, 2009 Playerul are o promblem? pe partea de AF ?i presupun c? de vin? ar fi integratul. Modelul respectiv se g?se?te cam greu, deci rug?mintea ar fi s?-mi recomanda?i un echivalent, dac? exist?. Am v?zut la un prieten un Radio-Casetofon (FX 55) care seam?n perfect cu ?sta de are probleme ?i m? gândesc s? iau CI-ul de pe el (presupunând c? sunt identice), m?car s? fiu sigur c? de acolo e problema. Thx. Link spre comentariu
zvasile Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 Playerul are o promblem? pe partea de AF ?i presupun c? de vin? ar fi integratul. Modelul respectiv se g?se?te cam greu, deci rug?mintea ar fi s?-mi recomanda?i un echivalent, dac? exist?. Am v?zut la un prieten un Radio-Casetofon (FX 55) care seam?n perfect cu ?sta de are probleme ?i m? gândesc s? iau CI-ul de pe el (presupunând c? sunt identice), m?car s? fiu sigur c? de acolo e problema. Thx. aici sunt TDA8568Q http://www.mivarom.ropui punct in loc de liniuta inainte de''ro'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum