Vizitator Gabriel_gold Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 am si eu o intrebare : se poate pune un cooler de 12v cu 0,7A cc direct la 220v fara transformator? ma intereseaza un montaj ceva,scheme....si cineva care se ofera sa-l faca.multumesc Link spre comentariu
junior Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Nu se poate .Transformatorul (urmat de redresor ) este cea mai buna solutie. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 cumpara un mic alimentator de 12v-1A si gata Link spre comentariu
Vizitator Gabriel_gold Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 multumesc pentru raspunsuri.acum vreau sa stiu unde anume gasesc un traf asa mic deoarece spatiul este foarte ingust si mic.practic imi trebuie un traf miniatural. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 25, 2009 Partajează Postat Mai 25, 2009 pai 12w tot o sa aiba...vezi pe la magazinele de electronice Link spre comentariu
wood Postat Iunie 14, 2009 Partajează Postat Iunie 14, 2009 O sursa de imprimanta, in comutatie , eu am luat din obor cu 3 lei -sh Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum