cioarga Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 nu reusesc sa inscriu un 12f629am ad pic 03 ,win pic 800 , la verificare scri eroare verificare adresa 0x000000 , verificat : 0x284fcitit : 0x3ffmentionez ca este primul meu pic orice ajutor sau indicatii sunt binevenitemultumescrog rabdare si intelegere Link spre comentariu
cioarga Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 dupa lupte seculare am reusit ceva dar acum cand ii dau verificare device am eror , verify failed at address 0000h!ce o fi ???nu vrea nimeni sa ma indrume ??? Link spre comentariu
cioarga Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 daca inscriu dispozitivu nu da eroaredara daca verific programarea da eroare la o anumita adresaam cautat dar nu am gasit nimic referitor(edificator) la asa cevace sa fie Link spre comentariu
sofian Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 daca ai bifat "code protect" este normal sa dea eroare ca nu are cum sa citeasca ce este scris in pic Link spre comentariu
cioarga Postat Mai 25, 2009 Autor Partajează Postat Mai 25, 2009 eu cred ca pana la urma mi a reusitam selectat fisier , am programat si mi a dat ok , am citit si mi a aparut zero la toate adresele decat la ultima am osc , am data verificare si am ok (o fi bine o fi rau :confuz1 )ramane sa verificat device ul in montaj Link spre comentariu
cioarga Postat Mai 27, 2009 Autor Partajează Postat Mai 27, 2009 da, am reusit pana la urma(am mai citit una alta si am mai aflat cate ceva)o singura chestie am observat de multe ori am primit errori si daca in timpul inscrierii am tinut programatorul in palma a mers fara probleme de fiecare datamentionez ca nu am inpamantare la PC si folosesc AD PIC01ce sa fie oare lipsa inpamantare ????parca am citit ceva tot pe forum cu o problema asemanatoaremultumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum