Vizitator TheOne Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 si ziceai ca nu e bun TDA7294 ? :lol:felicitari ! dar nu pot sa nu te intreb ceva .... chiar nu ai gasit niste tuburi rotunde in loc sa faci gaura aia dreptunghiulara :? :roll: off-topic vad acolo jos niste filtre si parca ar avea conectori cum sunt la amplificatoarele auto pe alimentarea de 12V stie careva unde pot gasii asa ceva ? (pt amplif auto) Link spre comentariu
ghettoman Postat Iulie 14, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2005 din pacate in petrosani nu am gasit tub rotund...si in plus..de ce sa ma complic...tubul trebuia sa fie peste 100mm ca sa pot reduce airspeedul pe la 12m/s....a fost mult mai usor cu portfiltrele alea le-ai "ginit" bine...is de la niste filtre auto.conectori ca aia poti gasi la un magazin de electrice Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 hm.... :roll: nu stiu eu nu prea am vazut mai caut :x Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 hm.... :roll: nu stiu eu nu prea am vazut mai caut :xDin care zona a Mehedintiului esti ? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 14, 2005 Partajează Postat Iulie 14, 2005 Pana acuma pot spune ca a iesit bine numa ai de lucru la finisaje asa ca spoor la lucru.IN amplif ai fol un traf toroidal ca parca asa vad din poza>? Link spre comentariu
ghettoman Postat Iulie 15, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2005 da man , toroidal,cu 4x6700 la alimentare si 2 tda in puntecit despre finisaj :oops: ...la cit timp liber am va ramaine asha o perioada :? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum