ghettoman Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 toata lumea vrea difuri de basi...eu vreau difuri de medii pentru 2 satelitipe toate ofertele am gasit numai difuri de basi hp15,hp18am cumparat de la vasile un visaton w300s...asta va fi basul si subbasul.cu visatonul am terminat deoarece ce este in stoc sunt de puteri mici....30-60w..as dori un minim de 100 de w.indrumati-ma careva :roll: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Eu te-as indruma cu placere dar sincer nu stiu ce sa-ti recomand. Daca ai vrea ceva la 50W tot Visaton ar fi recomandarea mea. Link spre comentariu
ghettoman Postat Mai 5, 2005 Autor Partajează Postat Mai 5, 2005 am gasit cam ce as vrea Selenium 8PW3dar se pare ca a disparut in ceatza...are careva habar de unde pot sa le cumpar?la sfatul lui vasile o sa tai visatonu pe la 400 Hz si de acolo va prelua seleniumul Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 de la mine, dar deocamdata nu sunt pe stoc din pacate Link spre comentariu
ghettoman Postat Mai 5, 2005 Autor Partajează Postat Mai 5, 2005 de la mine, dar deocamdata nu sunt pe stoc din pacatesi cam pe cind.....mi-ar trebui 2 bucatzi.....va ca acolo scrie minimum 6 :shock: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 e de pe vremuri aia, situl nu mia este la zi, nici preturile nu mai sunt corecte, cred ca sunt chiar mai mici :wink: Link spre comentariu
Adi Florin Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 De ce sa tai visaton-ul la 400 si nu la 2KHz? Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 De ce sa tai visaton-ul la 400 si nu la 2KHz?Din cate stiam eu : Un difuzor merge mult mai bine daca gama de frecventa atribuita este mica de ex: la un subwoofer de la 20 - 80 hz ; un woofer de la 80 hz la 400 hz s.a.m.d.... Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 te uiti la graficul SPL-frecventa si ala te lamureste putin..in general e bine sa ai un raspuns cat mai drept si eficienta sa fie mare ca sa pompezi W cat mai putini Link spre comentariu
Adi Florin Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Pardon! Imi cer scuze.. Am fost putin neatent cand am scris prima data... Ce vroiam sa intreb este : De ce sa tai visaton-ul la 400 si nu la 1KHz? Tocmai asta remarcasem si eu cand m-am uitat pe graficul SPL al difuzorului si anume faptul ca e aproape constant pana la 1KHz. Deci intrebarea e "bine pusa" dupa parerea mea. Doar ca am fost eu neatent cand am scris prima data...Deci era vorba de 1KHz. Poate Domnul Vasile are placerea sa-mi raspunda acum. (Stiu ca cu 2KHz nu avea rost intrebarea si meritam raspunsul dat de dansul.) Link spre comentariu
titro Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 In general este bine sa incerci sa nu setezi nici o frecventa de taiere a filtrului intre 800-2000 Hz pt ca la acest spectru urechea este foarte sensibila si distorsiunile de capat de banda introduse de filtru se vor simtii mult mai tare. La boxele pe 3 cai e bine ca filtrul sa fie setat sub 500 Hz pt separarea dintre joase-medii si peste 4 KHz pt separarea dintre medii/inalte. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Omul ma intrebat ce frecvente de separare sa aiba la o baxa pe 3 cai si dupa un studiu am ajuns la concluzia ca difuzorul ala nu urca mai sus de 400Hz fara piarda din calitate. Link spre comentariu
Adi Florin Postat Mai 5, 2005 Partajează Postat Mai 5, 2005 Am inteles. Multumesc! Link spre comentariu
ghettoman Postat Iulie 13, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2005 si aici e incinta...in sfirshit 8) tot ce pot zice este....jos palaria visaton la o punte de tda7294 itzi tremura plamanii...la propriu :shock: sunt curios cum va suna pe un tranzistorizat pe la 200 de w...ori se crapa geamurile ori zbor eu prin acoperish ca in videoclipul lui michael jackson :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum