Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pareri difuzoare auto CE coral electronic

AlpHso

Postări Recomandate

Tocmai am fost pe la dezmembrari iar acolo am gasit intr-un audi A6 o pereche de difuzoare coral electronic PFW 165 + ,,tiwtere,, PFT 36. A avut careva pe mana difuzoare de la aceasta firma, sau ce stiti despre ele ca de aratat arata bine si ma gandesc sa le pun in masina ca sa-mi completez sistemul audio, dar problema e ca pentru a le monta trebuie sa modific ceva pe acolo si ma intreb daca se merita.Achizitia lor m-a costat 4 euro deci daca sunt niste pocnitori se pot da la gunoi fara probleme.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

2

• ari_panterra

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

pocnitori nu sunt,dar nici mai mult de 20w nu poti debita pe ele(cam atat debiteaza linia dupa A6),acum,nu stiu ce model de a6!?pune o poza cu ele ca am vazut/schimbat mai multe modele de difuri pe audi.

Link spre comentariu

Tweterele sunt alea din imagine dar difuzoarele de bas difera de alea din imagine prim faptul ca au suspensia intoarsa, in rest sunt aproape identice, cred ca sunt indentice si ca parametri pt ca im portiera din spate masina avea un difuzor ca ala din poza, zic portiera pt. ca avea numai una, una era lipsa. Cat despre audi era un A6 din 2001 full equipe dar linia audio nu cred ca era originala.

Posted Image

Link spre comentariu

dupa cum spuneam,incep sa o ia razna dupa 20w(40w muzicali) insa pana la maximul lor(care e de20w,suporta si 30-35w dar cu haos total)se comporta f bine,au si ceva spl=>pe amplificarea hu-ului ar merge(daca nu le alergi excesiv) dar pe un amplif :speriat .monteaza-le de proba,vezi cum se impaca cu restul ''garderobei''.succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări