spinach Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Tare as fi interesat sa aud parerile detinatorilor , adica cei care l-au butonat . In cit timp consuma o baterie obisnuita ? merge si la priza ?este comod ? gustos? are ceva nesufarit , care enerveaza omul ? Link spre comentariu
Nonny149 Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 E un aparat bun! Suporta si greseli,are domeniide masura mari,eu lucrez cu unu din asta de vreo 5 ani si nu am probleme cu el. La ce stie sa faca nu costa multi bani.Pentru reparat televizoare e suficient de bun. Link spre comentariu
Vizitator robstar Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 un aparat bunisor ,am avut si eu unul dar lam vandut mergea destul de bine . Link spre comentariu
spinach Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 Pe voi nu va enerveaza emblema de pe ecran ? umbreste ecranul si in anumite pozitii de iluminare chiar este enervant . Eu am sters-o , m-am chinuit ceva dar acum dupa ce am sters-o nu am mai simtit nevoia sa mai aprind lumina . Ma mai deranjeaza sensibilitatea prea mare de afisare ; nu apuci bine sa te uiti ca se schimba ; parca este facut sa te atace in ochi ; nu am descoperit care ar fi modalitatea de incetinire a afisarii . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum