Vizitator SiO2 optimistul Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Va salut scepticilor! Nu credeti in energia cristalelor de cuartz?! Ceasul cu cuartz cum functioneaza?!!! Bricheta piezoelectrica cum functioneaza?!!!, nu tot cu cuartz?!!! Cum se obtine laserul?!!!, nu tot cu cuartz?!!! Harddiscurile, nu au la baza lor cuartz?!!! Celulele fotovoltaice nu au cuartz?!!! Plasma tv, microcipurile, CD-urile nu contin cuartz?!!! Vreau sa va spun, mai sunt la nivel mondial patru brevete de inventie (SUA, Canada, Coreea de Sud si Japonia), brevete care au la baza utilizarea energiei cuartzului, pentru reducerea poluarii atmosferei si consumului de carburant. Credeti treaba asta?!!! INFORMATI-VA!!!, Domnilor. Link spre comentariu
EmyRulz Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Te-ai reincarnat ca SIO2 optimistul, bravo Din pacate optimismul nu tine loc adevar, asta e. Link spre comentariu
srdjan Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 acu tind sa cred ca mai bine ar merge la pubela decat la bodega... Ala cu mult siliciu in nume... tu ai idee cata energie consumi ca sa obtii de la cuarz ce vrei? in nici un caz nu-ti va da energie.quartul iti poate da 2 chesti... oscilatii daca il electrizezi sau potential electric daca il "presezi"... Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Tu nu stii ce-i aia brevet Daca e brevetat,nu inseamna ca functioneaza,ci inseamna ca ideea aia e a ta. Si atat! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 .... Credeti treaba asta?!!! INFORMATI-VA!!!, Domnilor.Eu nu cred, eu stiu. Cei care cred cumpara cristale miraculoase, instalatii de mers gratis pe baza de castroane de inox si magneti de aliniat moleculele. Amice, de vreo 15...20 de ani se iau banii de la fraieri pe asa zisele economizoare cu molecule "aerate". Chiar asa de tampiti sa fie fabricantii auto incat sa nu doreasca sa vanda o masina care consuma cat o minimobra si are norma euro...7? Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Ce se stie cu siguranta e ca un cristal nu contine nici o energie miraculoasa .... numai pentru fraieri .... cam ca fraierul de Stephenson, ?la care nu pricepea o chestie elementar?... cum c? o roat? de o?el o s? patineze la nesfâr?it pe o ?in? de o?el, ca atare a?a-numita lui "locomotiv?" n-are nici un viitor... sau ca fraierii ?ia de Volta ?i Galvani, care, m?-n?elegi, credeau într-o chestie fantasmagoric? numit? "curent electric"... sau Ohm, care, s? vezi neobr?zare, a descoperit ?i rela?iile dintre curent, tensiune, putere, rezisten??...numai tâmpi?i, dom-ne... ?i Copernic, alt fraier, cum s? sus?ii c? P?mântul e rotund, când ?tie toat? lumea c? e plat, c? a?a scrie la Biblie!!! bine i-au f?cut lui Giordano Bruno c? l-au "pr?jit" de viu, cum po?i sus?ine existen?a vie?ii pe alte planete... mai ales c? nici nu exist? "alte planete"... e o n?scocire a diavolului... ?i preten?iile absurde ale lui Galileo Galilei, cum c? po?i privi cerul mai de-aproape, cu instrumentul ?la diabolic... cum îi ziceaaaa... ???... "telescop"!!!... Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 MifTy, nimeni n-a zis de cuar?uri c? sînt inutile, dar efectele descrise sînt o insult? la adresa inteligen?ei umane. Acum ceva vreme era cu magne?i. Nu mai exist? pro?ti pentru ei, a?a c? s-a trecut la cuar?uri. Din partea mea toat? stima pentru cei care le iau banii fraierilor care pun botu' la a?a ceva. La mai mare! Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 nu m? deranjeaz? c? "jmekerii" sunt da?i în gât, ci m? deranjeaz? "linguri?ele" (avem 2 pe forum... nu e greu s?-i descoperi?i), inclusiv alea cu titluri de masterat sau doctorat care habar nu au de istoria ?tiin?elor, au impresia c? ce scrie în manuale scria exact la fel înc? de pe vremea când s-a inventat roata, ?i arhimede purta pantaloni scur?i... sau nu, c? pe vremea aia nu erau la mod? ?i au impresia c? "?tim absolut tot ce se poate ?ti, nu mai e nimic de descoperit sau de inventat".ba?ca, e în abecedarul manipul?rii faza asta: b?g?m la greu tâmpenii legate de un subiect "fierbinte", ca, în cazul nepl?cut în care se ive?te totu?i cineva care nu m?nânc? rahat, s? fie discreditat din start: "alt fraier, d?-l dracu'!!!".chiar mai eficient e s? bagi un mic adev?r-dou?, ?i mai mult de 90% minciuni sfruntate, în a?a hal de sfruntate c? ?i un sfertodoct care ?tie doar din auzite de subiect î?i d? seama c? sunt minciuni, ?i consider? c? totul e minciun?!!!ca în "zeitgeist": 2-3 adev?ruri amestecate cu ni?te minciuni atât de sfruntate, c? nimeni nu mai vede nimic dincolo de ele!!!?i uite-a?a ajungem s? avem un ministru al educa?iei ?i cercet?rii garantat de vanghelie... la mai mare!!! P.S. abia a?tept ca un titlu de masterat în fizic? s? poarte titlul: "OOOOOOOOOOFFFF!!!... electronul meeeeeeeeu!!!"... Link spre comentariu
EmyRulz Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Mifty, imi pare rau sa iti spun, dar chiar ai o viziune denaturata asupra stiintei si istoriei ei(nu tot ce scrie pe net si prin anumite carti e si real btw).Lasand asta la o parte, oamenii de stiinta care au schimbat paradigma de gandire a timpului lor au facuto DEMONSTRAND ca teoria propusa de ei este mai buna, mai generala etc. Au mai fost unii geniali care chiar cu o teorie gresita au dar rezultate bune(a se vedea Sadi Carnot) dar si el a DEMONSTRAT practic ca ideile lui merg. Pana acum pe aici nu a venit niciun om serios, ca daca era, acela DEMONSTRA, sau cel putin punea pe masa o teorie (chiar daca gresita) la care sa se vada ca s-a muncit in directia corecta. Sarcina de a demonstra este a celui care face afrimatia, nu a celorlalti! Link spre comentariu
Vizitator saveco Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Cand vorbeam despre testarea produsului, ma gandeaam sa instalez pe GRATIS pentru cei care nu cred.Pana acum nu i-am luat banii de la nici un "fraier", cum zic cei sceptici. Pentru fiecare cumparator am montat o luna gratuit in testare, dupa expirarea acestei perioade beneficiarul a achitat contravaloarea lor, fiind-ca au avut efectul scontat.Exact acelasi lucru am propus si intr-o postare anterioara. Era destinat celor sceptici. Nu celor mistocari.Propunerea este viabila si acum. Link spre comentariu
Vizitator saveco Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 OH NO... NOT AGAIN... E clara treaba... mama prostilor e mereu gravida , iar TU ESCROCULE CU TUAREG esti in cautare de prosti!!! cred, ca limbajul tau trece de limita bunului simt. daca asa conideri sa faci o conversatie deschisa e treaba ta. Link spre comentariu
Vizitator saveco Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 am descoperit cum functioneaza reducerea consumului:daca dai banii pe pietre de rau nu-ti mai raman bani de combustibil si deci cumperi mai putin combustibil astfel arzi mai putin combustibil deci se vede diferenta si pe factura, si ai redus consumul cantitativ si ai redus si noxele... ce e asa greu de inteles... ce vreti de la saracu om.. are 14 vizite pe un host de blog-uri gratuit si nu s-a sinchisit nici macar sa-si cumpere domeniu. uitati-va in guest-book cate pareri pro au utilizatorii despre produsele lui. dupa cum ziceam si mai sus, montam gratuit, pentru testare. avem grija sa mai ramana si bani de combustibil, ca altfel ioc testare...ioc efect...ioc bani de contavaloare. altfel, domeniul este cumparat, dar stii baietzii cu site-uri, dureaza... in cateva zile pe www.saveco.ro Link spre comentariu
Vizitator SiO2 optimistul Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Referitor la scepticismul vostru, nu am pretentia ca am facut ceva nepermis, deoarece "foamea" de energie si lupta inpotriva poluarii atmosferei ar trebui sa ne preocupe pe toti oamenii. Nu inteleg de unde atata rautate, cand cineva vrea sa-si ajute semenii si care a reusit sa descopere ceva. Daca acest "ceva'' deranjeaza vanitatea, lipsa de cunoastere si de intelegere a unor principii fizico-chimice bine stabilite, din partea semenilor mei, ma doare. Cred ca ar trebui din partea acestor sceptici, sa vina cu argumente de bun simt atunci cand combat ceva si sa nu arunce cu noroi in stradaniile celor ce muncesc. Esta foarte usor sa bagi capul in nisip si sa te ascunzi, precum strutul si sa crezi ca inafara de tine nu exista nimic, iar tu esti buricul pamantului. Haideti dragi sceptici, sa purtam o discutie constructiva si sa nu ne batem joc, de dragul bascaliei" crezand ca prin aceasta, castigam ceva. Sunt bucuros ca am starnit controverse prin aceasta inventie, iar daca aveti nelamuriri puneti intrebari si veti primi raspunsuri, la obiect. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 ...lipsa de cunoastere si de intelegere a unor principii fizico-chimice bine stabilite, ....Care sunt alea? Aveam pretentia despre mine ca stiu destula fizica, dar se pare ca nu. Lumineaza-ma, te rog. De exemplu, sa presupunem ca am o straveche dacie 1300. Demonstreaza-mi tu ca va consuma mai putin (chiar cu benzina "aerata" sau cu densitatea specifica micsorata - desi densitatea este doar densitate si atat) si eu iti voi demonstra ca aceeasi masina consuma mai mult. Link spre comentariu
Golem Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Confirmam ca aceste cristale de cuart sunt de calitate, dar atentie!!!-nu sunt din fabricatie complet incarcate energetic si orgonic! Oferim servicii de incarcare orgo-telepatica a cristalelor de cuart cu ajutorul Flacarii Violet(pe care o posedam la iesirea unui traf de linii)-cu rezultate remarcabile. Pe "Forumul Electronistilor" ti-ai gasit frate, sa vinzi aiurelile astea?!Doamne, cata naivitate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum