Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lampa iluminare laptop packard bell

JUALE

Postări Recomandate

Am nevoie de o lampa iluminare tft pt laptop packard bell easynote r9201 d

laptopul este acesta: http://support.packardbell.com/uk/item/ ... 7603880236

Display 15.4" TFT (WXGA resolution: 1280 x 800)

Are cineva de vanzare o lampa pt acest laptop?..Stie cineva unde as gasi sa comand de pe net o lampa?

Sper ca ma va ajuta cineva

ofer componente dintrun laptop stricat pt o lampa buna..sau bani.

Va Multumesc!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• JUALE

4

• Blind

1

• c87dak

1

• 2informaticos

1

Top autori în acest subiect

Pe ebay poti gasi. Si eu am cautat intr-o vreme, deoarece iluminatul a palit destul de mult la laptopul meu (tot packard bell am, mx65 insa); in romania gaseam foarte scumpe, singura solutie rezonabila era sa imi iau de afara, insa cand se adauga si pretul transportului, nu mai faceam nici o smecherie.

Link spre comentariu

Mergi pe la vreun service si vezi daca reusesti sa scoti vreun ecran spart, la care lampa sa fie inca buna...O sa ai destul de munca sa o schimbi, asa ca asigura-te bine ca-i lampa de vina si nu invertorul.Recent am avut si eu bataie de cap cu un Packard-Bell, la care lampa se aprindea cu o f pronuntata tenta de rosu. Cu invertorul original se aprindea o fractiune de secunda si se oprea. Asta m-a facut sa comand alt invertor pe ebay si sa pierd vremea aiurea. Dupa ce am facut un test cu un invertor de probe (de curent mai mare, alimentat direct din 220V) am observat ca de fapt lampa era cu belele. Noroc ca de lampi nu duc lipsa; in plus, am un prieten cu mai mult timp la dispozitie si pe el cad toate muncile astea de schimbat ecrane si lampi...

Link spre comentariu

Mergi pe la vreun service si vezi daca reusesti sa scoti vreun ecran spart, la care lampa sa fie inca buna...O sa ai destul de munca sa o schimbi, asa ca asigura-te bine ca-i lampa de vina si nu invertorul.Recent am avut si eu bataie de cap cu un Packard-Bell, la care lampa se aprindea cu o f pronuntata tenta de rosu. Cu invertorul original se aprindea o fractiune de secunda si se oprea. Asta m-a facut sa comand alt invertor pe ebay si sa pierd vremea aiurea. Dupa ce am facut un test cu un invertor de probe (de curent mai mare, alimentat direct din 220V) am observat ca de fapt lampa era cu belele. Noroc ca de lampi nu duc lipsa; in plus, am un prieten cu mai mult timp la dispozitie si pe el cad toate muncile astea de schimbat ecrane si lampi...

Exact asa se manifesta si lampa mea...se aprindea o fractiune de secunda si se oprea....am pus alta lampa si cu aceea merge perfect...doar ca lampa asta buna e mai mica ca cea care imi trebe mie..(am puso de proba)...am gasit la adelaida.ro/....lampa pt mon 15'' ...am comandato...sper sa fie buna ..daca nu asta e...oricum pretul e mic...si am luato cu ori ce risc...Nu stiu cat de dificil e sa schimbi o lampa...eu lam desfacut tot lcd-ul..am scos lampa stricata..dar nu mi se pare asa greu...doar rabdare si nervi tari...ori cum de scos am scoso pe cea rea...sper sa o pun tot asa de usor si pe cea buna :dans:
Link spre comentariu

Am facut o greseala...am comandat o lampa pt lcd 15'' nu tft 15''....si cand am primito am constatat ca are lungimea 44cm....cu 10 cm mai lunga de cat imi trebuia mie..Poate cineva sami zica care din celelalte lampi de aici :http://www.tehnoelectric.ro/home.html?page=shop.browsear fi buna?..am masurat lampa arsa si are 34cm

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări