Vizitator laur0409 Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Am un Air Cooler AKAI cl-1885-hh08rld , care nu umidifica si nu sufla aer rece, doar un aer dar care este un pic cald , si nu pot sa-l folosesc pe timp de vara , doar pt asta l-am luat :cry: . Oare ce as putea sa-i fac? Link spre comentariu
harman37arun Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Eu zic sa apelezi la serviciile unui frigotehnist sau care a mai lucrat la asa ceva e posibil sa fi pierdut gazul de racire si doar un meserias te poate ajuta.Daca nu ai mai lucrat si te bagi u se poate sa ai in final mai multe defecte. Link spre comentariu
exxu Postat Iunie 21, 2009 Partajează Postat Iunie 21, 2009 Am un Air Cooler AKAI cl-1885-hh08rld , care nu umidifica si nu sufla aer rece, doar un aer dar care este un pic cald , si nu pot sa-l folosesc pe timp de vara , doar pt asta l-am luat :cry: . Oare ce as putea sa-i fac?Un agregat frigorific dezumidifica aerul rezultatul fiind condensul .1. Este selectat modul de lucru COOL si o temperatura scazuta? 2. Recipientul de colectare al condensului este cumva plin? 3. Acest aparat trebuie sa aiba in partea din spate si o tubulatura de evacuare a aerului cald. Iese aer pe acolo? Este cald? Este evacuat aerul cald undeva in exteriorul camerei care se climatizeaza cu acest aparat? 4. Mai este in garantie? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum