Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Air Cooler - nu functioneaza corespunzator

Vizitator laur0409

Postări Recomandate

Vizitator laur0409

Am un Air Cooler AKAI cl-1885-hh08rld , care nu umidifica si nu sufla aer rece, doar un aer dar care este un pic cald , si nu pot sa-l folosesc pe timp de vara , doar pt asta l-am luat :cry: . Oare ce as putea sa-i fac?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• exxu

1

• harman37arun

1

Top autori în acest subiect

Eu zic sa apelezi la serviciile unui frigotehnist sau care a mai lucrat la asa ceva e posibil sa fi pierdut gazul de racire si doar un meserias te poate ajuta.Daca nu ai mai lucrat si te bagi u se poate sa ai in final mai multe defecte.

Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

Am un Air Cooler AKAI cl-1885-hh08rld , care nu umidifica si nu sufla aer rece, doar un aer dar care este un pic cald , si nu pot sa-l folosesc pe timp de vara , doar pt asta l-am luat :cry: . Oare ce as putea sa-i fac?

Un agregat frigorific dezumidifica aerul rezultatul fiind condensul .

1. Este selectat modul de lucru COOL si o temperatura scazuta?

2. Recipientul de colectare al condensului este cumva plin?

3. Acest aparat trebuie sa aiba in partea din spate si o tubulatura de evacuare a aerului cald. Iese aer pe acolo? Este cald? Este evacuat aerul cald undeva in exteriorul camerei care se climatizeaza cu acest aparat?

4. Mai este in garantie?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări