Vizitator mrcristy Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 sal, am si eu de simulat in pspice o schema cu un oscilator cu retea dublu T si 2 tranzistoare JFET. il alimentez cu un Vdc, si ar trebui la simulare ca la iesire curentul sa fie sinusoidal d ordinul mA. din pacate cu ce tranzistoare am incercat ajung la un curent sinusoidal d max 400pA. Cred ca s-ar putea sa fie din cauza tranzistoarelor.. in schema mie imi cere 2 JFET cu Vt=-3V, Idss=18mA si Rd=50kohm, totusi nu am gasit inca un asemenea tranzistor in libraria spiceului. V-as ruga daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi, sau daca ati mai lucrat cu asemenea tranzistor. ms mult citeste regulamentul dai dovada de lipsa de respect fata de ceilalti membri ai forumului Link spre comentariu
vsurducan Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 La datele Vt=-3V, Idss=18mA si Rd=50kohmar merge 2xBF245, mai precis pentru IDSS=18mA ar fi BF245C, poate gasesti parametrii pspice pe pagina web a producatorului tranzistorului sau pe web. Vt nu este un parametru fix, el variaza de la tranzistor la tranzistor, pentru acelasi BF245 iar Rd este un parametru extern daca vad bine. Link spre comentariu
Vizitator mrcristy Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 vt si rd le pot skimba din edis pspice model la tranzistor, idss nu stiu de und se poate skimba....am incercat tranzistorul ala, dar imi skimba semnalul, nu merge cu el....ms oricum de raspuns:) Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Daca nu e chiar supersecret, poate ar fi bine sa postezi si schema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum